Παρασκευή, 25 Δεκέμβριος 2015 16:38

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: "Πέντε ακόμα νίκες για σίγουρη παραμονή", λέει ο Νίκος Γεωργακλής

Γράφτηκε από τον

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές ο Α.Ο. Φαραί επέστρεψε στις νίκες και το έκανε κόντρα στο Διαβολίτσι, που στοχεύει επίσης σε παραμονή στην Α' τοπική.

Η καλαματιανή ομάδα επικράτησε του ΑΟΔ εκτός έδρας με 2-1  και απομακρύνθηκε εφτά βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού, όντας στην 9η θέση με 19 βαθμούς (5 νίκες, 4 ισοπαλίες και έξι ήττες).
"Η πορεία είναι ικανοποιητική, αλλά ακόμα το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Σίγουρα έχουμε αβαντάζ, όμως δεν πρέπει να επαναπαυτούμε. Χρειάζεται δουλειά και συγκέντρωση". λέει ο Νίκος Γεωργακλής για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Ο προπονητής του Α.Ο. Φαραί εκτιμά ότι: "Με 34-35 βαθμούς πιστεύω ότι δεν θα υπάρχει κίνδυνος παραμονής. Αρα θέλουμε ακόμα πέντε νίκες και όσο πιο γρήγορα τις κάνουμε, τόσο καλύτερο για την ομάδα. Ακόμα όμως δεν μπορούμε να πανηγυρίζουμε".
Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Α.Ο. Φαραί έδωσε προχθές φιλικό ματς με τον Κεραυνό και στη συνέχεια οι παίκτες πήραν ρεπό μέχρι και την Κυριακή. Την προσεχή Δευτέρα θα γίνει ένα ακόμα φιλικό με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας, στις 7.15 μ.μ. στο γήπεδο "Π. Μπαχράμης".

Προτεραιότητα ο αμυντικός

Ο Α.Ο. Φαραί έχει θέσει τις βάσεις για την παραμονή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η διοίκηση θα μείνει άπρακτη στη μεταγραφική περίοδο. Προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού προκειμένου να καλυφθεί το κενό του τραυματία Βαβαρούτσου, ο οποίος θα επιστρέψει στα τέλη Φεβρουαρίου. Οι ιθύνοντες εξετάζουν ακόμα και την περίπτωση δύο ταλαντούχων ποδοσφαιριστών (ακραίος και φορ), οι οποίοι θα ανακοινωθούν εφόσον πέσουν και οι υπογραφές, μιας και δεν είναι ελεύθεροι.