Κυριακή, 27 Δεκέμβριος 2015 19:33

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Πένθος για τον χαμό της γυναίκας του Μιλοσέσκι

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Πένθος για τον χαμό της γυναίκας του Μιλοσέσκι

Ημέρα πένθους ήταν η σημερινή για την οικογένεια της Κυπαρισσίας μιας και έγινε η κηδεία της γυναίκας του ποδοσφαιριστή Ντέγιαν Μιλοσέσκι.

Η Νικολέτα Παπαδοπούλου έφυγε από τη ζωή ανήμερα Χριστούγεννα σε ηλικία 42 ετών από ανακοπή καρδιάς, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε ταλαιπωρηθεί από τον καρκίνο.
Στην κηδεία της που έγινε στον Πύργο Ηλείας παραβρέθηκε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της Κυπαρισσίας, το τεχνικό τιμ και πολλοί ποδοσφαιριστές για να συμπαρασταθούν στον Ντέγιαν Μιλοσέσκι.
Ο Σκοπιανός ποδοσφαιριστής ήταν παντρεμένος 11 χρόνια με την Νικολέτα Παπαδοπούλου και έχει αποκτήσει δύο κόρες, 9 και 7 ετών.
Αν θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο ο Μιλοσέσκι στον ΑΟΚ είναι άγνωστο και είναι το τελευταίο που απασχολεί άπαντες τη δεδομένη στιγμή.
Στα αγωνιστικά αύριο έχει οριστεί η επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες της Κυπαρισσίας μετά την άδεια των Χριστουγέννων.
Από εκεί και πέρα υπάρχει σκέψη για ορισμένες μεταγραφές την περίοδο του Ιανουαρίου, μιας και η διοίκηση και ο προπονητής Γιάννης Δανίκας πιστεύουν πως τίποτα δεν έχει χαθεί στη μάχη του τίτλου.