Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013 17:44

Μπαίνει κερκίδα στο γήπεδο των Γαργαλιάνων

Γράφτηκε από τον
Μπαίνει κερκίδα στο γήπεδο των Γαργαλιάνων

Μετά από πολύμηνη αναμονή, ξεκίνησαν -επιτέλους-  οι εργασίες για την κατασκευή κερκίδας στο γήπεδο των Γαργαλιάνων, που θα θα τοποθετηθεί πίσω από τους πάγκους και θα είναι χωρητικότητας 250 θέσεων. Η κερκίδα εκτιμάται να είναι έτοιμη σε 20 μέρες και το κόστος της θα καλυφθεί από το δήμο Τριφυλίας!


Το παραπάνω έργο, το περιμένουν  περιμένουν χρόνια οι άνθρωποι του Τέλλου Αγρα και ο φίλαθλος κόσμος που αναγκαζόταν να βλέπει όρθιος τα παιχνίδια της ομάδας ή να ανεβαίνει πάνω σε… καρότσες. Και όλα αυτά για μια ομάδα που εκπροσωπεί έναν ολόκληρο δήμο και εν έτει 2013. Κάλλιο αργά όμως παρά ποτέ. Σε λίγο καιρό η ταλαιπωρία θα ανήκει στο παρελθόν και το γήπεδο θα γίνει λειτουργικό.
Να σημειωθεί ακόμα ότι θα γίνουν εργασίες συντήρησης του τάπητα, τις οποίες θα αναλάβει ο σύλλογος.
Η προετοιμασία του Αγρα έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 5 Αυγούστου υπό τις οδηγίες του Θανάση Λακριντή που συνεχίζει για μία ακόμα χρονιά στον πάγκο.
Μέχρι τότε θα έχει συμπληρωθεί και το ρόστερ, με τους διοικούντες να κινούνται  αυτές τις μέρες για έναν έμπειρο αμυντικό και επιθετικό που αγωνίζονταν σε καλαματιανή ομάδα  Α' τοπικής.