Τρίτη, 29 Δεκέμβριος 2015 13:18

ΜΕΘΩΝΗ: Μια ανάσα από Μανιάτη, Βλαχόπουλο και Μουλαβασίλη

Γράφτηκε από τον

Πολύ δυνατά σκοπεύει να μπει στο μεταγραφικό παζάρι η Μεθώνη προκειμένου να αποφύγει έναν οδυνηρό υποβιβασμό στη Β' τοπική.


Η ιστορική ομάδα έχει έρθει σε συμφωνία με τρεις πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής. Ο λόγος για τον 36χρονο αμυντικό Χρήστο Μανιάτη (δεξιά στη φωτό) τον 33χρονο επιθετικό Φάνη Βλαχόπουλο και τον 32χρονο μέσο Χάρη Μουλαβασίλη. Ο Μανιάτης έμεινε πριν από αρκετές εβδομάδες ελεύθερος από τον Μεσσηνιακό και έχει παίξει στο παρελθόν σε Πάμισο, "Μαύρη Θύελλα", Σπάρτη και άλλες ομάδες Β' και Γ' εθνικής.
Ο Βλαχόπουλος αποχώρησε από την Ανδρούσα και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πάμισο, Ολυμπιακό Καλαμάτας, Χώρα και Πανθουριακό.
Τέλος ο Μουλαβασίλης έφυγε κι αυτός από την Ανδρούσα και έχει παίξει παλιότερα και στη Σπερχόγεια.
Με τους τρεις εν λόγω παίκτες που είναι αμφότεροι ελεύθεροι, τα έχει βρει σε όλα η διοίκηση της Μεθώνης και απομένει να πέσουν και οι υπογραφές για να ανακοινωθούν κι επίσημα.
Αν ολοκληρωθούν οι τρεις αυτές μεταγραφές ο ΑΟΜ γίνεται πολύ δυνατός σε όλες τις γραμμές, με σκοπό να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της Α1 τοπικής.
Αλλες κινήσεις δεν θα γίνουν τον Ιανουάριο και από την άλλη δεν θα υπάρξει ούτε αποχώρηση ποδοσφαιριστή.
Να θυμίσουμε πως η Μεθώνη βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς και μόλις την τελευταία αγωνιστική πέτυχε την πρώτη της νίκη στην Καλαμάτα επί του Ηρακλή.
Στα αγωνιστικά χθες οι παίκτες επέστρεψαν στις προπονήσεις και την Κυριακή θα δοθεί πιθανότατα φιλικό με τον Τσικλητήρα Πύλου.