Τετάρτη, 24 Ιούλιος 2013 17:54

Στις 11 Αυγούστου ξεκινά ο Αστέρας Αρφαρών

Γράφτηκε από τον

Την Κυριακή 11 Αυγούστου θα ξεκινήσει τελικά η προετοιμασία του Αστέρα Αρφαρών για το πρωτάθλημα της Α' τοπικής. Η "πρώτη" μετατέθηκε λίγες μέρες αργότερα, με δεδομένο ότι αρχίζει φέτος και πιο αργά το πρωτάθλημα. Το ρόστερ είναι σχεδόν ολοκληρωμένο και ίσως γίνει μια προσθήκη ενός νεαρού σε ηλικία ποδοσφαιριστή.

Να σημειωθεί ότι οι Σταμάτης Φέστας και Κώστας Χαραλαμπόπουλος είναι φαντάροι, αλλά ίσως έρθουν Καλαμάτα ώστε να μπορούν να ακολουθούν την προετοιμασία, που θα γίνει υπό τις οδηγίες του Τάκη Βούτσα.

Δεν πήρε το γήπεδο

Στο Δήμο Καλαμάτας παραμένει τελικά το γήπεδο των Αρφαρών, αφού η διοίκηση του Αστέρα δεν δέχτηκε να το πάρει με χρησιδάνειο για 5 χρόνια. Σε γενική συνέλευση που έγινε γι' αυτό το θέμα αποφασίστηκε ότι με τους όρους του δήμου, δεν μπορεί η διοίκηση να ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις.
Ο αγωνιστικός χώρος βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αλλά  σε λίγες μέρες θα έχει πρόβλημα, μιας έληξε στις 20 Ιουλίου η σύμβαση για το συντηρητή του γηπέδου και οι ιθύνοντες περιμένουν την ανανέωση της σύμβασης για να συνεχιστούν οι εργασίες συντήρησης.