Τετάρτη, 24 Ιούλιος 2013 20:56

Τρεις Ιταλούς θα δοκιμάσει η Καλαμάτα!

Γράφτηκε από τον
Τρεις Ιταλούς θα δοκιμάσει η Καλαμάτα!

Τρεις Ιταλοί θα αφιχθούν τις επόμενες μέρες στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα με σκοπό να κερδίσουν μια θέση στο ρόστερ της Καλαμάτας. Πρόκειται για τον ακραίο επιθετικό Σιμόνε Τσιρίλο, τον σέντερ φορ Μπόρις Οντσβονγκ και έναν αμυντικό που αγωνιζόταν σε ομάδα του Βελγίου.

Οι δύο πρώτοι έχουν ξεκινήσει την καριέρα τους από τις ακαδημίες της Ουντινέζε και έχουν αγωνιστεί σε  μικρές κυρίως κατηγορίες της Ιταλίας. Για τον Ιταλό αμυντικό το μόνο που γνωστοποιήθηκε είναι η χώρα στην οποία έπαιζε φέτος ποδόσφαιρο.
Οι τρεις παίκτες θα περάσουν από το "μικροσκόπιο" του Νίκου Κακαλέτρη, ο οποίος καλείται να ξεκινήσει προετοιμασία την προσεχή Δευτέρα χωρίς να έχει συμπληρωθεί το ρόστερ. Κάτι που θα γίνει σταδιακά και αφού εκτός από τους Ιταλούς δοκιμαστούν και άλλοι παίκτες που προτείνονται από μάνατζερ.

Το υπάρχον ρόστερ

Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής η Καλαμάτα έχει συμφωνήσει προφορικά με τους Βασίλη Αθανασόπουλο, Φάνη Κάνιστρα, Γιάννη και Αντώνη Καλογερόπουλο. Από πέρυσι συνεχίζουν οι Βασίλης Σκαρλάτος, Γιάννης Τσόπελας, Νίκος Τριανταφυλλάκης, Κώστας Ηλιόπουλος, Χρήστος Ρήγας, Παναγιώτης Τσιμικλής, Θοδωρής Πούτσι και Τάσος Κωνσταντακόπουλος.
Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι Τρίψας, Κολοβούρης, Μπελεβέντης και Γεωργιόπουλος.

Δύο μέσοι

Στο μεταγραφικό κομμάτι, η Καλαμάτα εκτός από τη ξένη κοιτάζει και την ελληνική αγορά. Γι' αυτό και βρίσκεται σε επαφές με τον 32χρονο Μπάμπη Μουρατίδη, καθώς και με έναν 25χρονο μέσο που έπαιζε σε ομάδα Β' εθνικής. Δύο περιπτώσεις που παρουσιάζουν δυσκολίες, αλλά τα πάντα είναι ανοιχτά.

Επένδυση με 5 νεαρούς

Θέμα ημερών είναι να ενταχθούν στην Καλαμάτα πέντε νεαροί Μεσσήνιοι ποδοσφαιριστές ως επένδυση για το μέλλον. Ο λόγος για τους Ηλία Κουντάνη, Βασίλη Κακκαλή και Νίκο Βασιλόπουλο του Αίαντα, τον Δημήτρη Κουρούπη του Πατίστα και τον Μιχάλη Ζαχαρόπουλο του Πανιώνιου Καλαμάτας, οι οποίοι και θα βρίσκονται λογικά στην "πρώτη" της Δευτέρας.