Τετάρτη, 30 Δεκέμβριος 2015 16:05

ΔΩΡΙΟ: Πίστη για παραμονή στην Α' τοπική

Γράφτηκε από τον

Με ήττα ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο της Α' τοπικής το Δώριο, χάνοντας  2-0 από τη Σπερχογεία.

Η ομάδα του Γιάννη Αντωνόπουλου παραμένει όμως πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.  Συγκεκριμένα, είναι στην 11η θέση με 16 βαθμούς, έχοντας διαφορά 4 βαθμών από την ανεπιθύμητη 14η θέση.
"Αν σκεφτούμε τα προβλήματα που είχαμε από τραυματισμούς και το μικρό ρόστερ, υπάρχει ικανοποίηση για τη βαθμολογική συγκομιδή. Θα μπορέσουμε βέβαια να έχουμε και περισσότερους βαθμούς, αν για παράδειγμα παίρναμε τη νίκη με τα Αρφαρά", λέει ο Γιάννης Αντωνόπουλος για το πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Ο προπονητής του Δωρίου πιστεύει ότι η ομάδα του θα μπορέσει με τις μεταγραφές που θα γίνουν να μείνει στην κατηγορία. Πρόθεση είναι να αποκτηθούν ένας στόπερ και ένας μέσος, μιας και οι λύσεις αυτή τη στιγμή είναι περιορισμένες.
Αγωνιστικά, το Δώριο έδωσε την Κυριακή φιλικό παιχνίδι με το Καλό Νερό και επικράτησε με 3-1 χάρη στα γκολ των Παπαδόγιαννη, Ψωρομύτη και Γκότση, ενώ την ίδια μέρα έγινε με επιτυχία και ο χριστουγεννιάτικος χορός της ομάδας.  Οι προπονήσεις γι΄ αυτή την εβδομάδα θα ολοκληρωθούν σήμερα. Εκτός παραμένει ο Κωτσάκης που εκτιμάται ότι θα επιστρέψει στα μέσα Γενάρη και θα ενισχύσει την προσπάθεια για παραμονή στην Α' τοπική.