Τετάρτη, 30 Δεκέμβριος 2015 16:17

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κοντά σε Στέλιο Σωτηρόπουλο

Γράφτηκε από τον

Ο Στέλιος Σωτηρόπουλος μπορεί να αποχώρησε από το Μιλτιάδη, αλλά φαίνεται ότι θα συνεχίσει να παίζει στην Α' τοπική.

Ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός συμμετείχε στη χθεσινή προπόνηση της Ανδρούσας και θα λάβει μέρος και στο σημερινό φιλικό με τον Ολυμπιακό Ανάληψης. Ολα λοιπόν δείχνουν ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Σπύρου Τσίκινη. Η Ανδρούσα θα εντάξει - εκτός απροόπτου - στο δυναμικό της και τους μέσους Παναγιώτη Τσώνη και Θοδωρή Κατσιβαρδέα, που ανήκουν στον Πάμισο, αλλά και τον αμυντικό Παναγιώτη  Πραστέλλα από την Αναγέννηση Παραλίας  Ακόμα είναι κοντά στην απόκτηση ενός μέσου με θητεία σε μεγαλύτερες κατηγορίες, που η απόκτηση του θα κάνει αίσθηση. Θα ανακοινωθεί όμως εφόσον πέσουν και οι υπογραφές.
Στον αντίποδα παρελθόν αποτελούν για διάφορους λόγους οι Γιάννης Ζάκκας, Φάνης Βλαχόπουλος, Χάρης Μουλαβασίλης και Παναγιώτης Φαράντος.
Στο αγωνιστικό σκέλος, η Ανδρούσα θα δώσει - όπως προαναφέραμε - φιλικό ματς σήμερα με τον Ολυμπιακό Ανάληψης,  στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τον εκτός έδρας αγώνα της 16ης αγωνιστικής στην Α' τοπική με τον Α.Ο. Φαραί. Το εν λόγω τεστ θα ξεκινήσει στις 3.30 το μεσημέρι στο Αθλητικό Κέντρο του Αγίου Νικολάου, ενώ μετά το ματς θα δοθεί τριήμερο ρεπό. Την προσεχή Κυριακή η Ανδρούσα θα δώσει ένα ακόμα φιλικό, με αντίπαλο τον Ακρίτα Κορώνης, αυτή τη φορά στην έδρα της.
Εκτός είναι μόνο ο τραυματίας Νίκος Πατσιώτης, ο οποίος θα μπει από την επόμενη εβδομάδα στις προπονήσεις.