Τετάρτη, 30 Δεκέμβριος 2015 16:54

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Χωρίς νέα πρόσωπα στο δεύτερο γύρο

Γράφτηκε από τον

Στην 3η θέση της Α1 (μαζί με την Αναγέννηση Παραλίας) βρίσκεται η Α.Ε. Αβίας μετά από 13 αγωνιστικές.

Η ομάδα του Κάμπου δείχνει ότι μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο - επιστροφή στη μεγάλη τοπική κατηγορία, αλλά ο Διονύσης Πουλής δηλώνει ότι: "Δεν έχουμε άγχος για να ανέβουμε και γι' αυτό δεν θα γίνουν μεταγραφές, εκτός και αν βρεθεί κάποιος παίκτης από την περιοχή. Το σημαντικό για εμάς είναι να φτιαχτεί το γήπεδο".
Ο προπονητής της Α.Ε. Αβίας παρατηρεί ότι η ομάδα του Κάμπου έπεσε αγωνιστικά και βαθμολογικά στις τελευταίες αγωνιστικές του πρώτου γύρου και προσμένει πλέον ανάκαμψη., στηριζόμενος στους ίδιους παίκτες. Για την ακρίβεια χωρίς τους Αργύρη Κουραμπά και Δημήτρη Κορμπή που έλυσαν τη συνεργασία τους και αυτές είναι οι μόνες αποχωρήσεις.
Αγωνιστικά, τη Δευτέρα η Αβία έδωσε φιλικό ματς με τον Πατίστα και σήμερα μετά την προπόνηση θα υπάρχει τετραήμερο ρεπό. 

Το γήπεδο

Η Α.Ε. Αβίας χρησιμοποιεί φέτος ως έδρα της το Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ, αλλά τη νέα σεζόν, εκτιμάται ότι θα αγωνίζεται στη φυσική της έδρα, στην οποία θα τοποθετηθεί  τάπητας, κερκίδα, αλλά και φώτα.
Κάτι που θα δώσει άλλη δυναμική στην Αβία, η οποία φέτος παίζει ουσιαστικά όλα τα παιχνίδια εκτός έδρας, αλλά είναι από τις ομάδες που ξεχωρίζουν.