Τετάρτη, 30 Δεκέμβριος 2015 17:07

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: "Ο δεύτερος γύρος θα είναι πολύ καλύτερος", δηλώνει ο Γ. Γρηγορόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: "Ο δεύτερος γύρος θα είναι πολύ καλύτερος", δηλώνει ο Γ. Γρηγορόπουλος

Μόλις 10 βαθμούς (3 νίκες, 1 ισοπαλία, 11 ήττες) συγκέντρωσε ο Απόλλωνας Καλαμάτας στον πρώτο γύρο της Α' τοπικής και είναι καθηλωμένος στην τελευταία θέση (ισοβαθμεί με τον Α.Ο. Διαβολιτσίου).


Ως εκ τούτου καλείται να κάνει μίνι.. πορεία πρωταθλητισμού στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, ώστε να ανανεώσει τη θητεία του στην κατηγορία. Η διαφορά από την 13η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή είναι πέντε βαθμοί και αυτό κάνει τους ανθρώπους του Απόλλωνα να αισιοδοξούν.
"Ο δεύτερος γύρος θα είναι πολύ καλύτερος. Εχουμε βατό πρόγραμμα, με αρκετά ματς στην έδρα μας και με τις μεταγραφές που θα γίνουν, θα ανακάμψουμε. Θα τα δώσουμε όλα για να πετύχει η ομάδα το στόχο της", δηλώνει ο προπονητής του ιστορικού συλλόγου Γιώργος Γρηγορόπουλος.

3-4 προσθήκες

Πρόθεση της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας είναι να γίνουν 3-4 μεταγραφές, που θα αφορούν κυρίως τη μεσοεπιθετική γραμμή. Οι στόχοι έχουν εντοπιστεί και ίσως μέσα στην εβδομάδα έχουμε ανακοινώσεις. Θεωρείται βέβαιο ότι ο Απόλλωνας θα αποκτήσει επιθετικό, μιας και είναι εμφανές το πρόβλημα στο σκοράρισμα.
Αγωνιστικά, σήμερα θα δοθεί φιλικό ματς (πιθανότατα με τη Δόξα Καλαμάτας) και μετά θα υπάρχει ρεπό μέχρι την Κυριακή, όπου ο Απόλλωνας θα δώσει ένα ακόμα φιλικό με τον Κεραυνό. Εκτός είναι οι τραυματίες Στέλιος Κουτίβας και Νικήτας Κουπούζος (θα χάσει μάλλον το υπόλοιπο της σεζόν), ενώ ο Δημήτρης Τσουλάκος δείχνει να ξεπερνά τον τραυματισμό του και θα είναι έτοιμος στην επανέναρξη της Α' τοπικής.