Τετάρτη, 30 Δεκέμβριος 2015 17:31

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Επιβεβλημένη η μεταγραφική ενίσχυση

Γράφτηκε από τον

Επιβεβλημένη είναι η μεταγραφική ενίσχυση του Μιλτιάδη τον Ιανουάριο, μετά τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα.

 

Να θυμίσουμε πως είτε αποχώρησαν είτε θα αποχωρήσουν οι Σωτηρόπουλος, Πλατάκης, Μεμά, Γεωργιόπουλος και Καρδάσης.
Έτσι το ρόστερ του Μιλτιάδη έχει λιγοστέψει… επικίνδυνα και χρειάζονται απαραίτητα 4-5 νέοι παίκτες, ώστε να βγει δίχως πρόβλημα η χρονιά και να έχει ορισμένες επιλογές στα χέρια του ο προπονητής Κώστας Λαμπρόπουλος. Εκεί που "καίγεται" ο Μιλτιάδης είναι για δύο ακραίους μεσοεπιθετικούς και ύστερα για ένα κεντρικό χαφ. Επαφές υπάρχουν με πολλούς παίκτες τόσο εντός όσο και εκτός νομού, όμως για την ώρα δεν έχει επέλθει καμία συμφωνία.
Ο Μιλτιάδης με 21 βαθμούς απέχει πολύ από τη ζώνη του υποβιβασμού, όμως κανείς δεν θεωρεί πως η ομάδα έχει μείνει στην κατηγορία μιας και απομένει ένας ολόκληρος γύρος.
Συνάμα οι "μελανόλευκοι" έχουν δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα του β' γύρου παίζοντας με τους δύο πρωτοπόρους (Τσικλητήρα εκτός και Πάμισο εντός).
Όσον αφορά τον Στέλιο Διαμαντόπουλο που γύρισε από Καναδά και έπαιξε στα ματς με Α.Ο. Φαραί, Κυπαρισσία και Αστέρα Αρφαρών, θα βοηθήσει τον Μιλτιάδη μόνο στα δύο πρώτα ματς της χρονιάς.
Κι αυτό γιατί στα μέσα Ιανουαρίου θα κληθεί να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία.
Το ευχάριστο είναι πως υπολογίζεται και ο Τάσος Καραμπότσος, ο οποίος είχε χάσει τα περισσότερα ματς από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.