Πέμπτη, 31 Δεκέμβριος 2015 15:40

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: "Στο τέλος το ταμείο", λέει ο Β. Σκουρλέτης

Γράφτηκε από τον

Με θετικό τρόπο ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο στην Α1 το Ασπρόχωμα, νικώντας τον Αίαντα και παίρνοντας ισοπαλία με την Αναγέννηση, στα δύο ματς που κάθισε στον πάγκο ο Βαγγέλης Σκουρλέτης.

Ο νέος τεχνικός είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και αισιοδοξεί για ανάλογη συνέχεια.
"Εχουμε 20 βαθμούς και θα κυνηγήσουμε όλα τα παιχνίδια και όπου μας βγάλει. Δεν καιγόμαστε για την άνοδο, αλλά θα παλεύουμε για τη νίκη και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο. Η ομάδα έχει καλό ρόστερ και θα τα δίνουμε όλα σε κάθε αγώνα", λέει ο Βαγγέλης Σκουρλέτης.
Το Ασπρόχωμα βρίσκεται στην 5η θέση (ισόβαθμο με τον Χανδριναϊκό) και απέχει έξι βαθμούς από τις προνομιούχες θέσεις. Το θετικό είναι ότι έχουν επιστρέψει οι Πετσόπουλος, Θεοδωρόπουλος, ενώ στην επανέναρξη του πρωταθλήματος θα είναι διαθέσιμοι και οι Χαρίτος, Φουρναράκος.
Ετσι δεν θα γίνουν πολλές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι. Προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση ενός γκολκίπερ. Στον αντίποδα παρελθόν αποτελεί ο Αγγλούπας και μάλλον θα αποχωρήσει και ο Μαντζάκος.
Τέλος, το Ασπρόχωμα θα δώσει σήμερα φιλικό ματς εντός έδρας με το Ασπρόχωμα (4.μ.μ), ενώ ψάχνει αντίπαλο και για ένα ακόμα τεστ την Κυριακή.