Τετάρτη, 24 Ιούλιος 2013 21:04

Παίρνει τρεις πρωτοκλασάτους παίκτες ο Μεσσηνιακός

Γράφτηκε από τον

Μια 11άδα μεταγραφές έχει συμπληρώσει ο Μεσσηνιακός και έπεται συνέχεια. Οι "πράσινοι" βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τρεις πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αν αποκτηθούν θα κάνουν τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής. Πρόκειται -όπως έχουμε γράψει- για στόπερ, επιτελικό μέσο και επιθετικό που αγωνίζονταν σε ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας.

Τα ονόματά τους θα ανακοινωθούν εφόσον πέσουν οι υπογραφές. Από το Μεσσηνιακό έλεγαν σήμερα πως δεν αποκλείεται να βρίσκονται και στην "πρώτη" που έχει προγραμματιστεί γι' αυτό το Σάββατο στις 6.30 το απόγευμα στο γήπεδο "Στ. Παπαδόπουλος".
Κάτι που φανερώνει ότι οι συζητήσεις έχουν εισέλθει στο τελικό στάδιο και μένουν μόνο τα τυπικά.
Με τις τρεις αυτές προσθήκες ο Μεσσηνιακός θα έχει 25 παίκτες στο ρόστερ, καθώς συνεχίζουν από πέρυσι 11 παίκτες και έχουν αποκτηθεί άλλοι τόσοι αυτό το καλοκαίρι. Βέβαια θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Σταύρος Τσουλάκος έχει ζητήσει να φύγει, όμως οι "πράσινοι" του ξεκαθάρισαν ότι δεν παραχωρείται. Ο έμπειρος επιθετικός βρίσκεται ακόμα στον Καναδά και το θέμα θα ξεκαθαρίσει όταν επιστρέψει. Από πέρυσι συνεχίζουν και οι Αργυρόπουλος, Μπεγέτης, Χελάς, Κουρεντζής, Δασκαλάκης, Νιάρχος, Κόκκαλης, Κουλουράς, Κουκούτσης, Μανωλόπουλος. Στο Μεσσηνιακό ανήκει και ο νεαρός Γαβράς που είναι όμως τραυματίας και δεν υπολογίζεται στο ξεκίνημα της σεζόν. Οσον αφορά τα νέα πρόσωπα είναι οι  Σπανός, Πετρόγιαννης, Νινιός, Μπαστακός, Μερκούρης, Ζησιμάτος, Σταματελόπουλος, Τσουκάλης, Κουρέας, Μπιζίμης και Πουλάκος.