Πέμπτη, 31 Δεκέμβριος 2015 12:27

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: "Δεν μας τιμά να παλεύουμε για την παραμονή", δηλώνει ο Τάσος Χατζηαγγελής

Γράφτηκε από τον
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: "Δεν μας τιμά να παλεύουμε για την παραμονή", δηλώνει ο Τάσος Χατζηαγγελής

Μόλις δύο νίκες μετρά ο Μεσσηνιακός στον πρώτο γύρο της Α' τοπικής και με συνολικό απολογισμό (2 νίκες, 6 ισοπαλίες και 7 ήττες) βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, περνώντας στη βαθμολογία μόνο Απόλλωνα Καλαμάτας και Α.Ο. Διαβολιτσίου.


"Ηταν πολύ κακός ο πρώτος γύρος και φταίμε όλοι γι' αυτό. Θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε τα δεδομένα. Δεν είναι δυνατόν ο Μεσσηνιακός να είναι σε αυτή τη θέση. Δεν μας τιμά να παλεύουμε για την παραμονή", λέει με ειλικρίνεια ο Τάσος Χατζηαγγελής. Ο προπονητής του ιστορικού συλλόγου εκτιμά ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη:
"Πιστεύω ότι από εδώ και πέρα θα ανακάμψουμε και δεν θα έχουμε πρόβλημα παραμονής. Θα γίνει πάντως μάχη για τη σωτηρία, αφού η κατάσταση στη βαθμολογία είναι ρευστή και πολλές ομάδες κινδυνεύουν".
Για να αποφύγει ο Μεσσηνιακός τον υποβιβασμό, κρίνεται απαραίτητη η μεταγραφική ενίσχυση. Για την ώρα όμως οι επαφές με ορισμένους παίκτες δεν έχουν καρποφορήσει, ενώ από την άλλη υπάρχουν και τάσεις… φυγής από κάποιους παίκτες και ενώ το ρόστερ είναι ήδη μικρό.
Στα αγωνιστικά, ο Μ.Γ.Σ. έδωσε χθες φιλικό ματς με τον Πανθουριακό στον Κορδία και από σήμερα υπάρχει ρεπό μέχρι και την Κυριακή. Από Δευτέρα θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το εκτός έδρας ματς με το Δώριο, στο οποίο επιστρέφουν οι Κουλουράς (από τιμωρία) και Πετρόγιαννης (από τραυματισμό).