Πέμπτη, 31 Δεκέμβριος 2015 15:36

Οι Μεσσήνιοι διαιτητές που θα λάβουν μέρος στα αγωνιστικά τεστ

Γράφτηκε από τον

Οχτώ Μεσσήνιοι διαιτητές και βοηθοί  θα λάβουν μέρος στα σεμινάρια και αγωνιστικά τεστ, που θα γίνουν το Γενάρη στην Αθήνα, όπως ανακοίνωσε η  Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.


Τα τεστ  (θα γίνουν στο γήπεδο του Ηφαίστου στο Περιστέρι) αφορούν τους αξιολογημένους διαιτητές και βοηθούς διαιτητών όλων των κατηγοριών.
Συγκεκριμένα, για τη δεύτερη κατηγορία θα λάβει μέρος ο Γιώργος Μπλάνας στις 14 Γενάρη και στην  τρίτη κατηγορία, οι Μεσσήνιοι διαιτητές που θα συμμετέχουν στα τεστ (στις 12 Γενάρη στις 10.30 το πρωί) είναι οι Δημήτρης Γιαννόπουλος, Δημήτρης Νίκας (φωτό) και Νίκος Τουρλομούσης. Σε αυτή την κατηγορία πέρασε με επιτυχία το τεστ στις 21 Δεκεμβρίου ο Ηλίας Νικολόπουλος. Στους διαιτητές τέταρτης κατηγορίας πέρασε επίσης το τεστ στις 21 Δεκεμβρίου ο Γιάννης Κουτσαναστάσης.
Από εκεί και πέρα, η  Σταματία Τσαούση θα λάβει μέρος στο αγωνιστικό τεστ  γυναικείων πρωταθλημάτων που θα γίνουν στις 12 Γενάρη στις 10.30 το πρωί.
Σε ότι αφορά τους βοηθούς, στην πρώτη κατηγορία θα τρέξει στις 14 Γενάρη στις 11 το πρωί ο Ηλίας Αλεξέας και την ίδια μέρα στις 11.30 το πρωί στη δεύτερη κατηγορία οι Σταύρος Λάμιας και Παναγιώτης Σερεμέτης.
Για την τρίτη κατηγορία πέρασαν τα τεστ στις 21 Δεκεμβρίου οι Κώστας Αδαμόπουλος και Μάριος Καρβούνης.