Πέμπτη, 31 Δεκέμβριος 2015 10:51

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: "Δέχθηκα εκβιασμό", λέει ο Α. Χριστόπουλος αναφερόμενος στις αποχωρήσεις των αδερφών Μουλιάτου

Γράφτηκε από τον

Αχαριστία καταλογίζει ο πρόεδρος του Πανθουριακού Αγαθοκλής Χριστόπουλος στον Βασίλη Μουλιάτο και τους γιους του Νίκο και Γιώργο, με αφορμή την φυγή των τελευταίων από την ομάδα της Θουρίας.

Ο κ. Χριστόπουλος κάνει αναφορά σε εκβιασμό που του έγινε από τον Βασίλη Μουλιάτο και προσθέτει πως η πόρτα της ομάδας θα είναι κλειστή για τους δύο παίκτες όσο αυτός θα είναι πρόεδρος.
Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου του Πανθουριακού:
"Ανήμερα Χριστουγέννων δέχθηκα ένα εκβιαστικό δίλημμα από
τον κ. Βασίλη Μουλιάτο… Είτε φεύγει ο προπονητής είτε φεύγουν
τα αδέρφια Μουλιάτου από την ομάδα. Δεν έχω ποτέ στη ζωή μου υποκύψει σε εκβιασμούς… Η απάντηση μου ήταν ότι ο προπονητής
θα μείνει. Οπότε το θέμα της αποχώρησης των δύο παικτών πήρε
το δρόμο του, δίχως η Θουρία να φέρει καμία αντίρρηση, μετά από συνεννόηση που είχα με τους παράγοντες. Λυπάμαι ιδιαίτερα για την συμπεριφορά της οικογένειας Μουλιάτου προς το πρόσωπο μου,
γιατί έκανα πάρα πολλά και για τα παιδιά και για τον πατέρα τους σαν άνθρωπος. Και τους συμπεριφερόμουν σαν να ήταν δικά μου παιδιά.
Τους εύχομαι καλή επιτυχία όπου και αν πάνε, αλλά η πόρτα του Πανθουριακού όσο έγω είμαι πρόεδρος θα είναι κλειστή.
Γιατί για μένα το μεγαλύτερο ελάττωμα σε ένα άνθρωπο είναι
η αχαριστία. Τους ευχαριστώ για την προσφορά τους και να είναι πάντα καλά. Η Θουρία θα κάνει ότι είναι δυνατό να παρουσιαστεί πιο δυνατή στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και στον τελικό του κυπέλλου".

"Κλεισμένοι" Ζάκκας και Ανδρέου

Από εκεί και πέρα μετά την απόκτηση των Ευθύμη Πλατάκη και Λεωνίδα Φλίκα, παίκτης του Πανθουριακού μπορεί να θεωρείται και ο μέσος Γιάννης Ζάκκας που έμεινε ελεύθερος από την Ανδρούσα.
Ο Ζάκκας συμμετέχει στις τελευταίες προπονήσεις και μένουν τα τυπικά για να ενταχθεί στον Πανθουριακό.
Επίσης πολύ κοντά στη νεοφώτιστη ομάδα είναι και ο τερματοφύλακας Πάτρικ Ανδρέου που αποχωρεί από τον Πάμισο και έχει έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση του Πανθουριακού.
Αυτές δεν θα είναι οι μοναδικές μεταγραφές για την ομάδα της Θουρίας, μιας και στόχος είναι να αποκτηθούν ακόμη 1-2 παίκτες.
Επίσης από αρχές Ιανουαρίου θα προωθηθούν στην πρώτη ομάδα δύο 14χρονοι ποδοσφαιριστές από την ακαδημία της ομάδας.