Πέμπτη, 31 Δεκέμβριος 2015 17:56

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Απέκτησε τον φοιτητή Βελλή, κρούση σε Κουτίβα

Γράφτηκε από τον

Την πρώτη της μεταγραφή πραγματοποίησε για την χειμερινή περίοδο η Αναγέννηση Παραλίας…

Συγκεκριμένα απέκτησε τον 20χρονο φοιτητή Γιώργο Βελλή που αγωνίζεται σε πολλές θέσεις στο χώρο του κέντρου και συνοδεύεται από καλές συστάσεις.
Η Αναγέννηση είναι δεδομένο πως θα πάρει 4-5 παίκτες τον Ιανουάριο μιας και το ρόστερ είναι μικρό αριθμητικά. Επαφές υπάρχουν με πολλούς παίκτες και πρόθεση είναι να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να μπουν άμεσα στην 11αδα. Κρούση έχει γίνει μεταξύ άλλων και στον 34χρονο αμυντικό Δημήτρη Κουτίβα που έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Τσικλητήρα Πύλου.
Εναν ποδοσφαιριστή με θητεία σε πολλές ομάδες που αποτελεί πολυτέλεια για την Α1 τοπική, αν φυσικά αποκτηθεί.

Τρεις αποχωρήσεις

Από την άλλη παρελθόν αποτελούν τρεις παίκτες που είχαν σταματήσει εδώ και καιρό και άρα δεν μπορούν να θεωρηθούν απώλειες.
Ο λόγος για τους Καρούμπα, Ράτσεβ και Πραστέλλα.
Στον πρώτο γύρο η καλαματιανή ομάδα συγκέντρωσε 26 βαθμούς και είναι στην τρίτη θέση μαζί με την Αβία, απέχοντας τέσσερις από τη δεύτερη Κορώνη και εννέα από την πρωτοπόρο Εράνη.
Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Μηλίτσης μοιράζει συγχαρητήρια σε παίκτες και διοίκηση, λέγοντας πως η Αναγέννηση τα πήγε καλά ξεπερνώντας πολλές δυσκολίες σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.
Εξέφρασε παράλληλα την αισιοδοξία πως μπορεί η ομάδα του να είναι στις τρεις πρώτες στο τέλος της σεζόν και να ανέβει στην Α' τοπική, χωρίς αυτό να αποτελεί αυτοσκοπό.
Στο αγωνιστικό κομμάτι χθες η Αναγέννηση θα έδινε φιλικό με τον Αστέρα Αρφαρών στο γήπεδο του Κορδία και ύστερα οι παίκτες θα πάρουν τετραήμερο ρεπό λόγω της Πρωτοχρονιάς.
Η επιστροφή στις προπονήσεις έχει οριστεί για την Δευτέρα, με την Αναγέννηση να δίνει στην πρεμιέρα του β' γύρου ένα πολύ κρίσιμο ματς… Συγκεκριμένα το Σάββατο 9 Ιανουαρίου φιλοξενεί στο γήπεδο του Κορδία τον Ακρίτα Κορώνης και θέλει τη νίκη για να τον πλησιάσει στον πόντο και παράλληλα να υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας.