Πέμπτη, 31 Δεκέμβριος 2015 18:01

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Θα πάρει τερματοφύλακα στη θέση του Νιάρχου

Γράφτηκε από τον

Η απόκτηση ενός έμπειρου τερματοφύλακα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στην ομάδα του Αστέρα Αρφαρών το τελευταίο διάστημα.

 

Η αποχώρηση του Γιώργου Νιάρχου καθιστά αναγκαία την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, μιας και η ομάδα έχει μείνει μόνο με τον Ματθαίο Λίβα.
Έτσι οι διοικούντες είναι στο ψάξιμο για έναν γκολκίπερ, προκειμένου να καλύψουν το κενό που υπάρχει στη θέση "ένα".
Για άλλη μεταγραφή δεν "καίγονται" οι Αρφαραίοι, χωρίς βέβαια να σημαίνει πως θα πουν "όχι" αν βρουν κάποια καλή περίπτωση σε προσιτή τιμή.
Συνάμα ο Αστέρας θα έχει δύο εσωτερικές μεταγραφές από τη νέα χρονιά, τον επιθετικό Κώστα Σακκά που είχε υποβληθεί προ μηνών σε εγχείρηση χιαστών και τον Αριστοτέλη Ματθαίο που ήταν κι αυτός τραυματίας για μεγάλο διάστημα και τα είχε παρατήσει.
Οι δύο παίκτες από τα μέσα του ερχόμενου μήνα θα μπαίνουν σε κανονικούς ρυθμούς και σύντομα θα μπορούν να τεθούν στη διάθεση του προπονητή Στάθη Βανικιώτη, όντας δύο καλές λύσεις μιας και έχουν αρκετές συμμετοχές στην Α' τοπική.
Επίσης από τη νέα χρονιά θα είναι και πιο συχνή και η παρουσία των ποδοσφαιριστών στις προπονήσεις, μιας και ολοκληρώνεται το μάζεμα των ελιών.
Ετσι η διοίκηση και το τεχνικό τιμ του Αστέρα εκφράζουν την αισιοδοξία πως η ομάδα θα είναι καλύτερη στο β' γύρο και
δεν θα κινδυνεύσει επ' ουδενί με υποβιβασμό.
Να θυμίσουμε πως οι "κυανόλευκοι" συγκέντρωσαν 15 βαθμούς στον πρώτο γύρο και απέχουν πέντε από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Στα αγωνιστικά χθες επρόκειτο να δοθεί φιλικό με την Αναγέννηση Παραλίας στο γήπεδο του Κορδία και την Κυριακή θα παίξουν με την Σπερχόγεια στα Αρφαρά.