Σάββατο, 02 Ιανουάριος 2016 20:16

Ηρθαν και υπογράφουν στη "Μαύρη Θύελλα" Χατζηλιόντας, Σταυράκης

Γράφτηκε από τον

Λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση των δύο πρώτων χειμερινών μεταγραφών της "Μαύρης Θύελλας", για λογαριασμό της οποίας βρίσκονται από το μεσημέρι του Σαββάτου (2/1) στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα ο Αγγελος Σταυράκης και ο Ανδρέας Χατζηλιόντας.

 

Ο πρώτος είναι τερματοφύλακας 27 ετών κι έχει αρκετή εμπειρία από Β' και Γ' Εθνική, όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου, του Εθνικού Φιλιππιάδας και του Τυληκράτη Λευκάδας. Πέρυσι υπερασπιζόταν την εστία του Διωτέα Αγιάς, ενώ φέτος ήταν βασικός στη Νίκη Βόλου, όπου συνυπήρξε με τον Λεωνίδα Μπίλη.

Ακόμα πιο γνωστό όνομα ο Λαρισαίος Ανδρέας Χατζηλιόντας που ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΕΛ και συνέχισε σε Καστοριά, Τύρναβο, Νίκη Βόλου, Κισσαμικό και Ιάλυσο. Φέτος έπαιζε στη Ρόδο, από την οποία αποχώρησε τις παραμονές των Χριστουγέννων. Ο 29χρονος μέσος αγωνίζεται με ευχέρεια σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής.

Στη σαββατιάτικη προπόνηση έδωσαν ακόμα το παρών ο Νίκος Λιόλιος και ο Γιάννης Τσόπελας που αναζητούν νέα ποδοσφαιρική στέγη, όπως και ο ταλαντούχος Γιώργος Μουλιάτος του Πανθουριακού που είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί. Αντίθετα, Λίπι και Λένγκα δεν βρίσκονται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας και αναμένεται να αποχωρήσουν μέσα στις επόμενες ημέρες.