Κυριακή, 03 Ιανουαρίου 2016 19:42

Διπλή αναβολή σε Ξάνθη και Λιβαδειά λόγω κακοκαιρίας

Γράφτηκε από τον
Διπλή αναβολή σε Ξάνθη και Λιβαδειά λόγω κακοκαιρίας

Σε διπλή αναβολή οδηγήθηκαν οι προγραμματισμένες για το απόγευμα της Κυριακής (3/1) αναμετρήσεις της Σούπερ Λίγκ Ξάνθη - ΠΑΟΚ και Λεβαδειακός - Ατρόμητος, καθώς οι πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή τους.

 

Η πόλη της Ξάνθης είχε ντυθεί από νωρίς το πρωί στα... λευκά λόγω της χιονόπτωσης που ξεκίνησε στη Θράκη από τα ξημερώματα. Στα Πηγάδια προσπάθησαν να καθαρίσουν με τα μέσα που διέθεταν το γήπεδο, αλλά η χιονόπτωση δεν σταματούσε. Ο διαιτητής του ματς, Τάσος Παπαπέτρου, επιθεώρησε τον χώρο και ενημέρωσε τις δύο ομάδες ότι θα αναβάλει οριστικά το ματς, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και της μεγάλης ποσότητας χιονιού που έχει καλύψει τον αγωνιστικό χώρο. Για το τυπικό του θέματος, βέβαια, βγήκε ξανά και λίγο πριν από τη σέντρα μαζί με τους αρχηγούς των δύο ομάδων για να τον επιθεωρήσουν και να δουν αν υπάρχει δυνατότητα να κυλήσει η μπάλα, κάτι που δεν μπορούσε να συμβεί, αφού το χιόνι κοντεύει να φτάσει τους 30 πόντους!

Στη Λιβαδειά οι λόγοι ήταν διαφορετικοί. Το τοπίο στη Βοιωτία δεν ήταν χιονισμένο όπως στη Θράκη, αλλά ένα μισάωρο πριν την έναρξη της αναμέτρησης είχαμε μία πολύ έντονη βροχόπτωση με αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί σημαντικά ο αγωνιστικός χώρος. Αυτό βελτιώθηκε με την πάροδο του χρόνου λόγου σε συνδυασμό με το πολύ καλό αποστραγγιστικό σύστημα που διαθέτει το Δημοτικό Στάδιο της Λιβαδειάς. Ωστόσο, είχαμε και πολύ ισχυρούς ανέμους που σήκωναν ακόμα και τις διαφημιστικές πινακίδες. Ο Γιάννης Δελφάκης από τον σύνδεσμο Αρκαδίας βλέποντας αυτό δεν θέλησε να πάρει το ρίσκο και ανέβαλε το παιχνίδι.

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR