Κυριακή, 03 Ιανουάριος 2016 20:38

Ανέλαβε τον Θρασύβουλο ο Αλέξης Μαντζούνης

Γράφτηκε από τον

Μικρό χρονικό διάστημα έμεινε δίχως ομάδα ο Αλέξης Μαντζούνης μιας και από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι ο νέος προπονητής του Θρασύβουλου.

Ο Τριφύλιος τεχνικός έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της ομάδας της Φυλής και έπιασε ήδη δουλειά στο σύλλογο της Δυτικής Αττικής. Πρόκειται για μία ιστορική ομάδα που μέχρι πριν λίγα χρόνια είχε φτάσει να αγωνίζεται μέχρι και στην Α' εθνική, όμως τα τελευταία χρόνια ακολουθεί πτωτική πορεία.
Ο Θρασύβουλος αυτή τη στιγμή είναι στην έβδομη θέση της Α' ΕΠΣΔΑ με 17 βαθμούς και στην πρώτη θέση είναι η Ζωφριά με 29 βαθμούς.
Φέτος δεν προλαβαίνει για το πρωτάθλημα όμως η συμφωνία με τον Μαντζούνη είναι για ενάμιση χρόνο, με σκοπό του χρόνου ο Θρασύβουλος
να κάνει πρωταθλητισμό με στόχο την άνοδο.
Ο Αλέξης Μαντζούνης κάθισε πέρυσι στον πάγκο της Κυπαρισσίας και την οδήγησε στον τίτλο στην Α' τοπική. Μάλιστα ο ΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα αήττητος με απολογισμό 27 νίκες και 3 ισοπαλίες!
Στη συνέχεια τον οδήγησε στα μπαράζ ανόδου και έχασε το εισιτήριο για τη Γ' εθνική στο μπαράζ των... μπαράζ με την Α.Ε. Σπάρτης στο γήπεδο του Περιστερίου.
Η Κυπαρισσία έχασε με 3-2 ενώ κέρδιζε 0-2 μέχρι το 64'.
Φέτος ο Μαντζούνης ξεκίνησε τη χρονιά στον Αστέρα Βλαχιώτη στην Α' τοπική Λακωνίας, όμως αποχώρησε στις αρχές Νοεμβρίου.