Κυριακή, 03 Ιανουάριος 2016 20:46

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Εκανε δικό του τον Άγγελο Μπαστακό

Γράφτηκε από τον

Την πρώτη του χειμερινή μεταγραφή πραγματοποίησε ο Τσικλητήρας Πύλου που έδωσε τα χέρια με τον Αγγελο Μπαστακό.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής αποχώρησε προ ημερών από τον Εθνικό Μελιγαλά και τα βρήκε σε όλα με τους διοικούντες της Πυλιώτικης ομάδας. Ετσι θα συνεργαστεί και πάλι για τρίτη φορά με τον Νίκο Κακαλέτρη, που ήταν και ένας από τους λόγους που επέλεξε τον Τσικλητήρα για να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο.
Αρχικά είχαν συνεργαστεί πριν εννέα χρόνια στον Τέλλο Αγρα στο πρωτάθλημα της Δ' εθνικής και δεύτερη φορά πριν πέντε χρόνια στην Εράνη και πάλι στη Δ' εθνική.
Ο Μπαστακός θα καλύψει το κενό που άφησαν με την αποχώρηση τους οι κεντρικοί αμυντικοί Νίκος Παπαγεωργίου και Δημήτρης Κουτίβας.
Ο τρίτος παίκτης που αποτέλεσε παρελθόν από την ομάδα της Πύλου τις τελευταίες ημέρες του 2015 ήταν ο μεσοαμυντικός Γρηγόρης Παπαγεωργίου. Ως εκ τούτου οι ιθύνοντες του Τσικλητήρα θα προχωρήσουν και σε άλλες κινήσεις στο μεταγραφικό μέτωπο για να δυναμώσουν το ρόστερ και να κυνηγήσουν μέχρι τέλους τον τίτλο στην Α' τοπική.
Ηδη έχει επέλθει προφορική συμφωνία με δύο ποδοσφαιριστές, έναν Μεσσήνιο και έναν εκτός Μεσσηνίας που είναι σε θέση να κάνουν τη διαφορά στην κατηγορία.
Συνολικά η ομάδα του Νίκου Κακαλέτρη θα προχωρήσει σε 4-5 κινήσεις στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.