Τρίτη, 05 Ιανουάριος 2016 12:46

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ενίσχυση με Τσόπελα και Κανταρτζή

Γράφτηκε από τον

Η ενίσχυση στα μετόπισθεν συνεχίζεται για την Καλαμάτα. Μετά τον γκολκίπερ Αγγελο Σταυράκη, η "Μαύρη Θύελλα" απέκτησε χθες και το Γιάννη Τσόπελα.

Ο 24χρονος αμυντικός επιστρέφει μετά από 1,5 χρόνο στην ομάδα της πόλης του και θα φορά τα ασπρόμαυρα, τουλάχιστον, μέχρι το καλοκαίρι. Ο Τσόπελας έχει αγωνιστεί για πέντε χρόνια στη '"Μαύρη Θύελλα" και στη συνέχεια έπαιξε με επιτυχία σε Ζάκυνθο και Λαμία.
Πρόκειται για έναν παίκτη που δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής και θα βοηθήσει άμεσα την προσπάθεια για παραμονή, έχοντας εμπειρίες από μεγαλύτερες κατηγορίες. Ο Τσόπελας συμμετέχει άλλωστε εδώ και μέρες στις προπονήσεις και χθες επισημοποιήθηκε η επιστροφή του στα πάτρια εδάφη.
Τη φανέλα της Καλαμάτας θα φορέσει και ο Γιάννης Κανταρτζής (φωτό), ο οποίος είναι 22 ετών στόπερ και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Νίκη Βόλου (ήταν στο ρόστερ της και όταν αυτή έπαιξε Σούπερ Λίγκα), ενώ έχει περάσει και από την δεύτερη ομάδα του Βόλου, τον Ολυμπιακό. Ο Κανταρτζής έκανε χθες την πρώτη του προπόνηση και σήμερα αναμένεται να πάρει την ελευθέρας του ώστε να υπογράψει.
Παίκτης της Καλαμάτας θεωρείται και ο 29χρονος μέσος Ανδρέας Χατζηλιόντας, ο οποίος βρίσκεται από το Σάββατο στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.
Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λάρισας, της Καστοριάς, της Νίκης Βόλου και άλλων ομάδων, προσμένει την ελευθέρας του από τη Ρόδο, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. 
Η ενίσχυση όμως δεν σταματά εδώ, μιας και εντός της εβδομάδας (ίσως και σήμερα), αναμένονται δύο ακόμα κινήσεις.  Στον αντίποδα μετά τους Λένγκα και Λίπι, σειρά φαίνεται ότι θα πάρει ο Ηλίας Κουντάνης που θα είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του.

Φιλικό με Ολυμπιακό

Με μεσημεριανή προπόνηση στο γήπεδο του Ασπροχώματος συνέχισε χθες η Καλαμάτα την προετοιμασία της για το κυριακάτικο εντός έδρας ματς με το Βύζαντα Μεγάρων. Οι Τορεζάνι, Παναγιωτόπουλος που είχαν πάρει άδεια επέστρεψαν και ο Λεωνίδας Μπίλης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.
Εκτός πλάνων είναι μόνο ο τιμωρημένος γκολκίπερ Παλιούρας.
Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση (9 π.μ.) στο Ασπρόχωμα και το απόγευμα (6 μ.μ.) φιλικό ματς με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας στο γήπεδο "Γ. Λουκαρέας".