Τρίτη, 05 Ιανουάριος 2016 13:32

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Ξεκαθαρίζει με Μπεγέτη, κοντά σε Κριτσωτάκη

Γράφτηκε από τον

Μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση με την παραμονή η όχι του Βασίλη Μπεγέτη στο Μεσσηνιακό.


Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από τον ιστορικό σύλλογο, αλλά για την ώρα οι συζητήσεις τους με τους ανθρώπους της διοίκησης δεν έχει ολοκληρωθεί. Εντός των ημερών αναμένεται να υπάρξει συνάντηση του Μπεγέτη με τους διοικούντες το Μεσσηνιακό ώστε να τελειώσει το θέμα.
Από εκεί και πέρα ο προπονητής των "πρασίνων" έχει εισηγηθεί στην διοίκηση την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού ώστε να μπορέσει η ομάδα να ανακάμψει και να πετύχει την παραμονή της στην κατηγορία.
Στο κομμάτι της ενίσχυσης φαίνεται ότι η πρώτη προσθήκη θα είναι ο Σωτήρης Κριτσωτάκης. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής συμμετείχε και στο πρόσφατο φιλικό με τον Πανθουριακό, όπου είχε την ευκαιρία να τον δει αγωνιζόμενο και ο κ. Χατζηαγγελής. Ο Κριτσωτάκης αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά ως αμυντικός και μέσος. Από εκεί και πέρα θα γίνει προσπάθεια για να αποκτηθούν στόπερ και επιθετικός.
Γίνεται προσπάθεια ώστε τα παραπάνω θέματα να έχουν λήξει στη διάρκεια της εβδομάδας, ώστε η ομάδα απερίσπαστη πλέον να προετοιμαστεί για τους επίσημους αγώνες της στο δεύτερο γύρο, όπου έχει δύσκολο έργο στην προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό.
Το σίγουρο είναι πως θα γίνει προσπάθεια να αντικατασταθούν όσοι παίκτες αποχωρήσουν ώστε η ομάδα να μπορέσει να αντιμετωπίσει τις υποχρεώσεις της.
Χθες το απόγευμα ξεκίνησε η προετοιμασία στο γήπεδο "Στ. Παπαδόπουλος" για το πρώτο παιχνίδι του β' γύρου, που είναι εκτός έδρας με το Δώριο. Ο προσεχής αντίπαλος του Μεσσηνιακού αγωνίζεται σε γήπεδο με συνθετικό τάπητα για το λόγο αυτό είναι πολύ πιθανό, οι προπονήσεις Πέμπτης και Παρασκευής να γίνουν σε κάποια από τα γήπεδα της Καλαμάτας, που διαθέτουν ανάλογο αγωνιστικό χώρο.