Τρίτη, 05 Ιανουάριος 2016 15:20

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Πρώτη μεταγραφή ο Σβερκούνος

Γράφτηκε από τον

Την πρώτη της μεταγραφή πραγματοποίησε η Σπερχογεία που απέκτησε τον Αντώνη Σβερκούνο.

 

Πρόκειται για 27χρονο αμυντικό που εντάχθηκε προ διμήνου στο Διαβολίτσι, όμως δεν αγωνίστηκε ιδιαίτερα. Ο Σβερκούνος προέρχεται από την Μεγαλόπολη και έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών με την Δόξα. Από εκεί και πέρα εντός των ημερών θα ολοκληρωθούν οι επαφές των ανθρώπων της Σπερχογείας με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους όπου αναμένεται να υπάρξει και συμφωνία. Ο λόγος γίνεται δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην αμυντική γραμμή. Πέρα από αυτούς θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί ένας ακόμη παίκτης, χωρίς όμως για την ώρα να γίνεται λόγος σε τι θέση θα αγωνίζεται.
Στόχος της διοίκησης και του προπονητή Γιώργου Καλόμαλου είναι η ομάδα να ενισχυθεί σε θέσεις που αντιμετώπισε προβλήματα στη διάρκεια του πρώτου μισού του πρωταθλήματος και να διαθέτει παίκτες που θα βοηθήσουν ώστε να κάνει καλύτερη πορεία στο δεύτερο γύρο.

Κεραυνός στο γήπεδο

Την Κυριακή είχε προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με τον Αστέρα Αρφαρών στο γήπεδο της Σπερχογείας "Πέτρος Γεωργανάς", όμως τελικά δεν έγινε. Αιτία ήταν ένας κεραυνός που κτύπησε στο σίδερο, που συγκρατεί τα σχοινιά για να μην χάνονται οι μπάλες, στη νότια πλευρά του γηπέδου. Ετσι για να μην κινδυνεύσει ανθρώπινη ζωή, αποφασίστηκε να μην διεξαχθεί το φιλικό.

Προετοιμασία από Τετάρτη

Χθες το πρόγραμμα είχε προπόνηση, σήμερα ρεπό και από αύριο θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πάμισο. Σε αυτό το παιχνίδι, ο Γιώργος Καλόμαλος δεν θα έχει στη διάθεση του, τον τιμωρημένο Θανάση Γεωργαντά, ο οποίος θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της ποινής του, από την αποβολή του στον εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα (13η αγωνιστική). Ενοχλήσεις στη μέση έχει ο Χρήστος Ζουμπόπουλος και για την ώρα είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στον κυριακάτικο αγώνα.