Τρίτη, 05 Ιανουάριος 2016 17:49

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Εσωτερική μεταγραφή ο Θανάσης Γεωργιόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Εσωτερική μεταγραφή ο Θανάσης Γεωργιόπουλος

Εσωτερική ήταν η πρώτη μεταγραφή του Μιλτιάδη μιας και επέστρεψε στις υποχρεώσεις της ομάδας ο Θανάσης Γεωργιόπουλος.

Ο 25χρονος επιθετικός είχε σταματήσει στα μέσα Νοεμβρίου χάνοντας τα πέντε τελευταία ματς του πρώτου γύρου, όμως τα βρήκε εκ νέου με τη διοίκηση και θα βοηθήσει την ομάδα του Πύργου στο δεύτερο γύρο.
Πρόκειται για έναν παίκτη πρώτης γραμμής που δυναμώνει μεσοεπιθετικά τους "μελανόλευκους".
Ο Μιλτιάδης πάντως θα προχωρήσει σε 2-3 μεταγραφές μιας και αποχώρησαν οι Σωτηρόπουλος, Πλατάκης και Μεμά.
Επαφές υπάρχουν με πολλούς παίκτες τόσο εντός όσο και εκτός Μεσσηνίας, με το βάρος να ρίχνεται σε μεσοεπιθετικούς που να παίζουν στις πτέρυγες.
Η υπόθεση του Νέρι Καστίγιο που γράψαμε την προηγούμενη εβδομάδα παραμένει ανοικτή, με τον Μπαρσελό να το... παλεύει με τον κουμπάρο του, χωρίς βέβαια οι πιθανότητες να είναι πολλές.
Από εκεί και πέρα συζητήσεις υπάρχουν με τον 17χρονο μεσοεπιθετικό Ραφαήλ Σταματόπουλο που ήταν στην Ανδρούσα (δεν αγωνίστηκε) και ανήκει στον Πάμισο.
Στα αγωνιστικά ο Μιλτιάδης προετοιμάζεται για το δύσκολο ματς της πρεμιέρας του β' γύρου με τον Τσικλητήρα στην Πύλο.
Ο Σταματόπουλος εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει, όμως ενδέχεται να μην αγωνιστεί ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Μάριο Μπαρσελό που έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό από το ματς με τον Αστέρα Αρφαρών πριν τις γιορτές.
Κανονικά υπολογίζεται ο Στέλιος Διαμαντόπουλος που στρατεύεται στα μέσα Ιανουαρίου και ο Τάσος Καραμπότσος που λόγω εργασιών είχε χάσει τα περισσότερα ματς στον πρώτο γύρο.