Τρίτη, 05 Ιανουάριος 2016 21:01

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τίμησαν τον Σταύρο Παπαδόπουλο οι παλαίμαχοι της Καλαμάτας (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τίμησαν τον Σταύρο Παπαδόπουλο οι παλαίμαχοι της Καλαμάτας (βίντεο)

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε το πρωί της Τρίτης το Σταύρο Παπαδόπουλο...

Οι παλαίμαχοι της Καλαμάτας επισκέφτηκαν τον πρώην πρόεδρο της "Μαύρης Θύελλας" και του Μεσσηνιακού στη βίλα του στα Κατσέικα για να του ευχηθούν για το νέο έτος, αλλά και για να τον τιμήσουν. 
Ο Αγγελος Σκαφιδάς έδωσε στον κ. Παπαδόπουλο μια τιμητική πλακέτα για την συνολική προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στην πόλη της Καλαμάτας.
Ο Στ. Παπαδόπουλος συγκινημένος ευχαρίστησε την αντιπροσωπεία των παλαιμάχων, η οποία αποτελείτο ακόμα από τους Νίκο Μουλατσιώτη, Λεωνίδα Δαμιανάκο, Ελβιο Μάνα και τον παλαίμαχο προπονητή και γυμναστή Γιάννη Ηλιάδη.
Οι παλιές μεγάλες δόξες της Καλαμάτας θυμήθηκαν με νοσταλγία ιστορίες επί προεδρίας του Στ. Παπαδόπουλου, ενώ σχολίασαν και τη σημερινή κατάσταση τόσο στο μεσσηνιακό ποδόσφαιρο, όσο και στην Ελλάδα.
"Εύχομαι ο νέος χρόνος να είναι ευτυχισμένος και καλύτερος από τους προηγούμενους. Η Καλαμάτα είναι μεγάλη ομάδα και θα βρει το δρόμο της. Εγώ, όπως έχω πει, πήρα σύνταξη από το ποδόσφαιρο". Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε μέσω του "Notosport" στους Μεσσήνιους φιλάθλους ο Σταύρος Παπαδόπουλος.

Στη συνάντηση βρέθηκε αποκλειστικά και το "Notosport" με τον Παναγιώτη Φαντάκο.