Παρασκευή, 08 Ιανουάριος 2016 14:05

ΠΑΜΙΣΟΣ: Κινείται για την απόκτηση του νεαρού Ηλία Κουντάνη

Γράφτηκε από τον

Σε επαφές με τον νεαρό ποδοσφαιριστή Ηλία Κουντάνη που έμεινε ελεύθερος από την Καλαμάτα βρίσκεται ο Πάμισος.

Μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε συνάντηση του προπονητή Αντώνη Μαυρέα με τον παίκτη, χωρίς όμως να υπάρξει κάτι οριστικό. Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά τον αγώνα πρωταθλήματος με τη Σπερχογεία.

Και… Καλαντζή

Από εκεί και πέρα τις τελευταίες ημέρες υπάρχει η φημολογία για την απόκτηση του έμπειρου επιθετικού Χρήστου Καλαντζή από το σύλλογο της Μεσσήνης. Από την πλευρά της ομάδας, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Πετρουλάκης σχετικά με αυτό ανέφερε: «Η αξία του Καλαντζή δεν επιτρέπει σε κανέναν να πει ότι δεν τον θέλει στην ομάδα του. Δεν μας αφήσει αδιάφορους το θέμα αυτό, όμως για να υπάρξει συμφωνία πρέπει να συζητήσεις με τον παίκτη. Άλλωστε το ενδιαφέρον για έναν παίκτη έως τη συμφωνία έχει μια απόσταση». Ο κ. Μαυρέας αναφερόμενος σε αυτό δήλωσε: «Σίγουρα δεν μπορεί να πεις όχι σε έναν Καλαντζή»όταν μιλάμε για έναν παίκτη όπως είναι ο Καλαντζής. Βέβαια αυτό είναι ένα θέμα που το χειρίζεται η διοίκηση».
Στο θέμα της ενίσχυσης, οι άνθρωποι της διοίκησης έχουν κάνει μια πρώτη επαφή με έναν Πατρινό αμυντικό μέσο, ο οποίος έχει συμμετοχές σε Β' και Γ' εθνική.
Για την ώρα το σίγουρο είναι η απόκτηση του τερματοφύλακα Τάσου Τρακάκη και του 17χρονου αμυντικού (στόπερ) Παναγιώτη Παπαγιαννόπουλου από τον Αίαντα.
Ο κ. Μαυρέας μας μίλησε και για τους παίκτες το έμψυχο υλικό, αλλά και τους παίκτες που έφυγαν από τον Πάμισο, αλλά και τις κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι. Συγκεκριμένα μας είπε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το υπάρχον υλικό, μέχρι σήμερα έχουν παίξει όλοι οι παίκτες και στη συνέχεια του πρωταθλήματος θα πάρουν συμμετοχές όλοι. Από εκεί και πέρα τα παιδιά αυτά που φεύγουν, είναι με δική τους συναίνεση, όχι δική μου, εγώ δεν διώχνω και δεν έδιωξα κανέναν. Έχουμε τα μάτια μας ανοικτά για το αν υπάρξει κάτι ενδιαφέρον σίγουρα θα το κοιτάξουμε και αν και εφόσον μας κάνει θα αποκτηθεί».
Όσο για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ο Πάμισος υποδέχεται την Κυριακή την Σπερχογεία. Οι Νησιώτες αναμένουν την έκδοση των δελτίων των δύο νεοαποκτηθέντων Τρακάκη, Παπαγιαννόπουλου, ενώ δεν θα αγωνιστούν οι Κώστας Μπαλαλάς λόγω τιμωρίας και ο Δημήτρης Φιλόπουλος, ο οποίος υπέστη βαρύ διάστρεμμα στη προχθεσινή προπόνηση. Επισκέφθηκε γιατρό για να διαγνώσει το μέγεθος του τραυματισμού του. Το σίγουρο είναι θα μπορέσει να παίξει στον αγώνα με τη Σπερχογεία.
Μάλιστα εξετάζουν και το γεγονός να αποκτηθούν και κάποιοι νεαροί παίκτες, τουλάχιστον τρεις αυτή την περίοδο, μιας και στόχος πέρα από τη διεκδίκηση του τίτλου στην Α' τοπική είναι και η ανάδειξη ταλαντούχων παιδιών από ομάδες της Μεσσηνίας.

Εκδήλωση για την πίτα

Μια ωραία εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πάμισου θέλουν να πραγματοποιήσουν οι διοικούντες τον Πάμισο. Για το λόγο αυτό πέρα από τα άλλα θέματα που έχουν να διευθετήσουν, έχουν αρχίσει και τις προετοιμασίες για την παραπάνω εκδήλωση.