Πέμπτη, 25 Ιούλιος 2013 20:11

Ανοιχτό το θέμα με τον επιχειρηματία στον Πάμισο

Γράφτηκε από τον

Συνάντηση με τον  επιχειρηματία που θέλει να αναλάβει τον Πάμισο είχε σήμερα το μεσημέρι στην Αθήνα ο Γιώργος Πετρουλάκης. Ο πρόεδρος των "πρασίνων" ταξίδεψε στην πρωτεύουσα μαζί με τον ταμία του συλλόγου Παναγιώτη Γιαννίτσα. Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και φαίνεται να υπάρχει ταύτιση απόψεων (όπως μεταφέρει η πλευρά του κ. Πετρουλάκη).

Ο επιχειρηματίας, του οποίου το όνομα δεν ανακοινώνεται, ζήτησε από τους ανθρώπους του Παμίσου όλα τα στοιχεία που αφορούν την ομάδα από το καταστατικό μέχρι τους τελευταίους ισολογισμούς. Σκοπός του δεν είναι να αναλάβει μόνος του τον Πάμισο, αλλά με ορισμένους συνεργάτες και θέλει μάλιστα να έχει άποψη και για το σχεδιασμό. Γι' αυτό και ο κ. Πετρουλάκης του ζήτησε το αργότερο μέχρι τις 5 Αυγούστου να δώσει την τελική του απάντηση.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ενδιαφερόμενος θέλει παράλληλα με το ποδόσφαιρο να επενδύσει στην περιοχή, την οποία χαρακτηρίζει αναπτυσσόμενη.
Αν το θέμα έχει θετική κατάληξη, τότε ο Πάμισος θα προχωρήσει σε έκτακτη γενική συνέλευση την Τετάρτη 31 Ιουλίου ώστε να ενημερωθούν τα μέλη της διοίκησης και ενδεχομένως να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την εκλογή νέου συμβουλίου.


Επέστρεψε ο Γιάννης Τρίψας!


Ο Πάμισος ενδέχεται να αλλάξει χέρια το επόμενο διάστημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως σταματά ο σχεδιασμός για το νέο πρωτάθλημα της Α' τοπικής. Ετσι η ομάδα της Μεσσήνης ήρθε χθες σε συμφωνία με τον Γιάννη Τρίψα. Ο ικανός ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από την "Μαύρη Θύελλα" και επιστρέφει μετά από ένα χρόνο στον Πάμισο. Μια ποιοτική προσθήκη με δεδομένο ότι ο Τρίψας μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις και έχει εμπειρία από το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής. Να σημειωθεί ότι θα είναι συμπαίκτης με τον αδερφό του Χρήστο που επίσης αποκτήθηκε αυτό το καλοκαίρι. Από εκεί και πέρα, είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει και ο Γ. Μωράκης, ο οποίος αποδεσμεύτηκε από τον Ολυμπιακό Καλαμάτας και είναι σε προχωρημένες επαφές με τους διοικούντες. Ακόμα γίνονται προσπάθειες για την απόκτηση ενός επιθετικού.