Παρασκευή, 08 Ιανουάριος 2016 18:42

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Μεταγραφική ενίσχυση με στόχο την παραμονή

Γράφτηκε από τον
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Μεταγραφική ενίσχυση με στόχο την παραμονή

Στο μεταγραφικό παζάρι έχουν ρίξει τα δίχτυα τους οι διοικούντες το Μεσσηνιακό ώστε να ενισχύσουν την ομάδα για να μπορέσει να διεκδικήσει την παραμονή στην κατηγορία.


Οι επαφές με παίκτες που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους συνεχίζονται με στόχο να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας ή ακόμη και τις αρχές της επόμενης.
Είναι επιτακτική ανάγκη να ενισχυθεί η ομάδα, από τη στιφγμή που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Σίγουρα υπάρχει χρόνος ώστε να διεκδικήσει τη σωτηρία, όμως θα χρειαστεί η βοήθεια και των παικτών που θα αποκτηθούν στη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.
Όπως έχει γίνει γνωστό, οι άνθρωποι του Μεσσηνιακού έχουν προχωρήσει τις συζητήσεις τους με παίκτες που αγωνίζονται σε όλες τις γραμμές, την άμυνα (για στόπερ), τη μεσαία γραμμή (επιτελικός μέσος) και την επίθεση. Όπως τόνισε και ο γενικός αρχηγός της ομάδας Σταύρος Χριστόπουλος μιλώντας χθες στο "Notosport": «Θέλουμε να γεμίσουμε το ρόστερ της ομάδας με παίκτες που θα βοηθήσουν άμεσα. Θα γίνει προσπάθεια να ενισχυθεί σύντομα η ομάδα και να μπορέσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να πετύχει την παραμονή της».
Πάντως για το προσεχές παιχνίδι με το Δώριο που είναι εκτός έδρας ο Μεσσηνιακός θα στηριχθεί στο υπάρχον υλικό.
Η επαγγελματική αποκατάσταση του Βασίλη Μπεγέτη ήταν ο κύριος λόγος που ο έμπειρος επιθετικός αποχώρησε από το Μεσσηνιακό. Αυτό αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του ιστορικού συλλόγου. Η ανακοίνωση του Μεσσηνιακού έχει ως εξής: «Το Δ.Σ. του Μεσσηνιακού Γ.Σ. αποφάσισε την παραχώρηση του Βασίλη Μπεγέτη ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Α.Ο. Διαβολιτσίου.
Ο Βασίλης Μπεγέτης ο οποίος για πολλά χρόνια πρόσφερε τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Μ.Γ.Σ έθεσε θέμα επαγγελματικής αποκατάστασης του η οποία γίνεται παράλληλα με την μετακίνηση του στον Α.Ο.Δ.
Ο  Μεσσηνιακός δεν θα ήθελε ποτέ να σταθεί εμπόδιο σε ποδοσφαιριστή που με την μετακίνηση του θα λύσει τέτοιο σοβαρό πρόβλημα.
Γι' αυτό και συμφώνησε για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική πορεία και καλή επαγγελματική σταδιοδρομία».