Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013 20:20

Ανανέωσε με Καλαμάτα ο Μπελεβέντης

Γράφτηκε από τον


Με τα χρώματα της Καλαμάτας θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Βαγγέλης Μπελεβέντης. Ο ικανός μεσοαμυντικός συμφώνησε χθες το βράδυ με τον πρόεδρο Γιώργο Ράλλη για την ανανέωση της συνεργασίας. Ο Μπελεβέντης ήρθε το Γενάρη στην "Μαύρη Θύελλα" από τη Δόξα Κρανούλας και εκτιμάται ότι τη νέα σεζόν θα μπορέσει να προσφέρει περισσότερα, έχοντας προσαρμοστεί.


Οι μοναδικές πλέον εκκρεμότητες από το περσινό ρόστερ είναι οι Κολοβούρης και Γεωργιόπουλος, αφού ο Τρίψας έλυσε τη συνεργασία του και συμφώνησε με τον Πάμισο.
Στα μεταγραφικά, συνεχίζονται οι επαφές με δύο έμπειρους μέσους. Ο πρώτος είναι αμυντικό χαφ και ο δεύτερος επιτελικός και έχουν πολλές συμμετοχές στη Β' και στη Γ' εθνική. Η διοίκηση της Καλαμάτας έχει κάνει πρόταση και στους δύο και αναμένει την απάντησή της.Ανοιχτό είναι το θέμα και με τον μέσο Μουρατίδη.  Στα "σκαριά" βρίσκεται και η απόκτηση τερματοφύλακα με τον Φιλιατρινό Σωτήρη Λυμπερόπουλο να παραμένει η πρώτη επιλογή. Η περίπτωσή του όμως έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας.
Οσον αφορά τους Ιταλούς που θα δοκιμαστούν, οι Τσιρίλο και Οντσβονγκ αναμένεται να αφιχθούν την Τρίτη ή Τετάρτη στην Καλαμάτα. Αμφότεροι έχουν ξεκινήσει την καριέρα τους από τις ακαδημίες της Ουντινέζε και καλούνται πλέον να πείσουν το Νίκο Κακαλέτρη ότι αξίζουν μια θέση στο ρόστερ της Καλαμάτας.


Ξεκίνημα με δοκιμές

Οι Ιταλοί δεν θα είναι οι μόνοι που θα δοκιμαστούν, καθώς αναμένεται μια σειρά παικτών από ομάδες της Μεσσηνίας και άλλες περιοχές της Ελλάδας. Γι' αυτό και στην πρώτη προπόνηση που θα γίνει τη Δευτέρα δεν θα λάβουν μέρος οι παίκτες που συνεχίζουν από το περσινό ρόστερ. Θυμίζουμε ότι το ραντεβού έχει δοθεί για τις 5 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.
Κατά τη διάρκεια της νέας εβδομάδας θα γίνουν αιματολογικές εξετάσεις και εργομετρικά τεστ και το ρόστερ θα συμπληρωθεί όταν η προετοιμασία βρίσκεται σε εξέλιξη.