Δευτέρα, 11 Ιανουάριος 2016 17:26

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 3-3: "Αγγλική" ισοπαλία, όπως και στον α' γύρο

Γράφτηκε από τον

Συναρπαστική, χορταστική, με νικητή το ποδόσφαιρο, ήταν η αναμέτρηση της Αναγέννησης Παραλίας με τον Ακρίτα Κορώνης, το απόγευμα του Σαββάτου στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ, η οποία έληξε ισόπαλη με 3-3.


Αντίστοιχο ήταν και το αποτέλεσμα του α' γύρου στην Κορώνη, με τους ανθρώπους των δύο ομάδων (παίκτες, προπονητές, παράγοντες), να μην μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα, καθώς ήθελαν νίκη, όμως, η ισοπαλία κρίνεται δίκαιη. Το αποτέλεσμα αφήνει περισσότερα χαμόγελα στην ομάδα της Κορώνης που ισοφάρισε στο 93’ και κράτησε τη διαφορά των 4 βαθμών από την Αναγέννηση.

Αφιερωμένο το γκολ σε Φ. Καπινιάρη
Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή αμέσως μετά το 2-1 που σημείωσε ο Μουτζούρης για τον Ακρίτα. Ο σκόρερ κινήθηκε προς τον πάγκο του για να πανηγυρίσει σηκώνοντας την μπλούζα του και μέσα από αυτή φορούσε άλλη στην οποία είχε γράψει "για πάντα μαζί μας" με φωτογραφία του αείμνηστου παράγοντα και παίκτη της ομάδας Φώτη Καπινιάρη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από ένα χρόνο. Ο Κ. Μουτζούρης σημείωσε και άλλο ένα γκολ, το τρίτο στο 93’, χαρίζοντας τον πολύτιμο βαθμό στους φιλοξενούμενους.

Γκολ - δοκάρια
Στο 25' μετά από εκτέλεση φάουλ του Μουτζούρη πετάχθηκε ο Τσάνι και με συρτό σουτ την έστειλε στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ. Στο 32' από μπαλιά του Τριανταφυλλάκη ο Ταμπάκης με κεφαλιά στην κίνηση αιφνιδίασε τον Σπυρόπουλο και ισοφάρισε σε 1-1. Στο 51' ο Κάνιστρας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια πέρασε άουτ. Στο 66' από μπαλιά του Ι. Σταμάτη, ο Μουτζούρης με διαγώνιο σουτ από τα πλάγια έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τον Ακρίτα,1-2. Στο 76' από κόρνερ Τριανταφυλλάκη και κόντρες στην περιοχή, ο Δασκαλάκης με ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε σε 2-2. Στο 84' ο Μουτζούρης σούταρε στην κλειστή γωνία, αλλά ο Λίβας απέκρουσε και η μπάλα βρήκε και στο κάθετο δοκάρι.  Στο 85' από μπαλιά του Δασκαλάκη, ο Παπαγεωργίου βγήκε μόνος με τον Σπυρόπουλο και πλάσαρε σωστά, κάνοντας το 3-2. Οι φιλοξενούμενοι έτρεξαν στον α' βοηθό Γεωργαντά και διαμαρτυρήθηκαν έντονα για οφσάιντ. Στο 93' από κεφαλιά - πάσα του Ι. Κουτσουμπού, ο Μουτζούρης μπήκε στην περιοχή και με σουτ νίκησε το Λίβα διαμορφώνοντας το τελικό 3-3, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Αλλες φάσεις για γκολ είχαν οι Κάνιστρας (1' κεφαλιά, 64' κεφαλιά), Δασκαλάκης (12' κόρνερ), Τριανταφυλλάκης (29' κόρνερ), Γιαννακόπουλος (37' διαγώνιο σουτ), Μουτζούρης (52' διαγώνιο σουτ) και Δ. Κουτσουμπός (88' φάουλ). 
Ο διαιτητής Ψηλοπαναγιώτης σε γενικές γραμμές δεν έκανε το μεγάλο λάθος και προσπάθησε να κρατήσει το παιχνίδι χωρίς κάρτες. Ομως στο β' μέρος αναγκάστηκε να κιτρινίσει παίκτες, ενώ δεν διαπίστωσε παράβαση στο 20', όταν ζήτησε πέναλτι ο Ακρίτας σε επαφή που είχαν οι Μουτζούρης, Λίβας. Επίσης με τη σύμφωνη γνώμη του α' βοηθού Γεωργαντά μέτρησε το γκολ του Παπαγεωργίου (3-2). Ο άλλος βοηθός ήταν ο Παναγιωτόπουλος.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Λίβας, Πανταζής, Παπαγεωργίου, Κάνιστρας (77' Ξυδέας), Βεργόπουλος, Δουρούμης, Δασκαλάκης, Ταμπάκης (89' Γυφτέας), Αντωναίος, Τριανταφυλλάκης, Γιαννακόπουλος (57' Καρμπαλιώτης).
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Σπυρόπουλος, Π. Κυριόπουλος, Μπλάνας, Δ. Κουτσουμπός, Κουτσολίας, Τσάνι, Χρ. Μαθιόπουλος, Τ. Μάραντος (87' Ι. Κουτσουμπός), Μουτζούρης, Σταμάτης, Κ. Μάραντος.