Δευτέρα, 11 Ιανουάριος 2016 17:59

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 0-3: Επιβλητική νίκη στους Γαργαλιάνους

Γράφτηκε από τον

Με εντυπωσιακή νίκη και μάλιστα εκτός έδρας ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο 2016 ο Πανθουριακός που επικράτησε στους Γαργαλιάνους του Τέλλου Άγρα με 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν καλύτεροι από την τοπική ομάδα και κατάφεραν σε καλές στιγμές του παιχνιδιού να σκοράρουν και να φτάσουν στη κατάκτηση των τριών πόντων. Ο Πανθουριακός δέχτηκε πίεση στο ξεκίνημα της επανάληψης μέχρι το 60' όπου κατάφερε να κάνει το 0-2 και από εκεί και πέρα είχε εύκολο έργο, μάλιστα είχε καλές ευκαιρίες για να σημειώσει και άλλα γκολ με τους Πλατάκη, Βασιλόπουλο και Ζάκκα. Η ομάδα των Γαργαλιάνων μετά το 0-1 ανέβασε την απόδοση της και διεκδίκησε την ισοφάριση, αλλά και το νικηφόρο αποτέλεσμα, όμως οι παίκτες της, ιδιαίτερα οι Σωτηρόπουλος και Σώκαλης δεν κατάφεραν να σκοράρουν στις ευκαιρίες που είχαν και έτσι μετά το δεύτερο γκολ, το έργο τους για κάτι θετικό έγινε πολύ δύσκολο. Μάλιστα όπως υποστηρίζουν στους Γαργαλιάνους η ομάδα τους δεν άξιζε την ήττα.

Τα γκολ

Στο 12' μετά από ωραίο συνδυασμό Βασιλόπουλου και Δωδέκατου, ο τελευταίος με πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 0-1. Μάλιστα ο σκόρερ τραυματίστηκε στη φάση του γκολ και μετά από λίγα λεπτά έγινε αλλαγή. Στο 60' μετά από ωραία προσπάθεια του Πλατάκη από αριστερά βρήκε τον Α. Κωνσταντόπουλο, ο οποίος ήταν αυτός αμαρκάριστος και από το ύψος του πέναλτι έκανε με κεφαλιά το 0-2. Στο 80' μετά από όμορφη πάσα του Αλ. Σεφεράσι ο Βασιλόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το τελικό 0-3.
Διαιτητής ήταν ο Νίκας.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Τσώλης, Μπούρδος, Χούτος, Μερκούρης, Γεωργόπουλος, Λ. Ανδρώνης (85' Μπαμπούς), Σώκαλης, Μπολούν, Σωτηρόπουλος, Χατζηπαναγιώτης, Νικολόπουλος (55' Παγώνης).
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Ανδρέου, Παντσιώτης, Χαρμπίλας, Πιχιγιόνι, Κωνσταντόπουλος, Καράμπελας, Ζάκκας (75' Παπαδημητρίου), Ηλιόπουλος, Βασιλόπουλος, Πλατάκης (75' Αλ. Σεφεράσι), Δωδέκατος (15' λ.τρ. Ρ. Σεφεράσι).