Δευτέρα, 11 Ιανουάριος 2016 18:14

ΔΩΡΙΟ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ 1-3: Πρώτο διπλό με Μερκούρη, Μανωλόπουλο

Γράφτηκε από τον
ΔΩΡΙΟ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ 1-3: Πρώτο διπλό με Μερκούρη, Μανωλόπουλο

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε στο 2016 ο Μεσσηνιακός που επικράτησε με 3-1 του Δωρίου εκτός έδρας και ανέβηκε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Αυτό ήταν το πρώτο διπλό για την ομάδα του Τάσου Χατζηαγγελή που μπήκε δυνατά στο ματς και προηγήθηκε νωρίς με τον Μανωλόπουλο και ο Μερκούρης με δύο γκολ στο δεύτερο ολοκλήρωσε μια σπουδαία νίκη για τους "πράσινους".
Από την άλλη το Δώριο των μόλις 12 παικτών έχασε ένα ματς που υπολόγιζε να το κερδίσει και τα πράγματα είναι δύσκολα, αφού οι λύσεις που έχει στα χέρια του ο Γιάννης Αντωνόπουλος είναι λιγοστές και μάλιστα χθες τραυματίστηκε και ο Παπαδόγιαννης.
Στο 3' ο Σταματελόπουλος σέντραρε και ο Μανωλόπουλος με πλασέ άνοιξε το σκορ.
Το δεύτερο γκολ επιτεύχθηκε στο 58' με διπλή προσπάθεια και σουτ του Μερκούρη (0-2).
Μετά από επτά λεπτά και πάλι ο Μερκούρης έκανε το 0-3 ύστερα από γέμισμα του Μπιζίμη.
Στο 68' ο Βασιλόπουλος με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή μείωσε σε 1-3.
Στο 72' ο Σκαλαίος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη επειδή έπιασε την μπάλα εκτός περιοχής. Ετσι ο Μεσσηνιακός έμεινε με 10 παίκτες και το Δώριο πίεσε (έχασε ευκαιρίες με Ψωρομύτη, Βασιλόπουλο) αλλά δεν μπόρεσε να μειώσει κι άλλο.
Το ματς σφύριξε ο Ψηλοπαναγιώτης, με βοηθούς τους Παλλαδινό και Αντωνόπουλο.
ΔΩΡΙΟ: Δήμας, Γεωργιόπουλος, Μωράκης, Αλεξόπουλος, Γκιάτα, Γκότσης, Γεωργακόπουλος, Παπαδογιάννης (25' λ. τρ. Λόντος), Λιόγας, Βασιλόπουλος, Ψωρομύτης.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Σκαλαίος, Μερκούρης (70' Κ. Γαβράς), Κουλουράς, Αρβανίτης, Μπιζίμης, Πετρόγιαννης, Παπανικολόπουλος, Παυλέας, Σταματελόπουλος, Μανωλόπουλος (80' Στ. Γαβράς),
Ν. Εμμανουήλ (85' Δημόπουλος).