Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016 20:59

ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ 2-1: Βρήκε τις λύσεις από τα... στημένα

Γράφτηκε από τον
ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ 2-1: Βρήκε τις λύσεις από τα... στημένα

Τις νίκες της απέναντι στον Παπαφλέσσα Χώρας "ζευγάρωσε" η Ομόνοια που κέρδισε προχθές το απόγευμα στο "Γ. Λουκαρέας" με σκορ 2-1.


Οι γηπεδούχοι που είχαν ευκαιρίες, πήραν τη νίκη χάρις στα στημένα, από εκτελέσεις φάουλ. Από νωρίς η Ομόνοια έδειξε τις διαθέσεις της και στο 5' σουτ του Αγγελή τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 25' ο Κατσίβας με απευθείας φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή πέτυχε το 1-0.  Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με ισοφάριση στο 65', αλλά σε τετ-α-τετ ο Καγιάς δεν πλάσαρε σωστά και ο Μέτσος μπλόκαρε. Στο 80' ο Αγγελής με φοβερή εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (2-0), αφού πρώτα βρήκε στο κάθετο δοκάρι.
Η ομάδα της Χώρας το μόνο που κατάφερε, ήταν να μειώσει στο 90' με διαγώνιο πλασέ του Μπάρκα.
Και οι οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με νεανικά σχήματα, με κάποιους παίκτες να κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση. Λίγο πριν το ημίχρονο ο νεαρός Κ. Κοστρίβας τραυματίστηκε στο κεφάλι σε σύγκρουση με αντίπαλό του (Γρηγορόπουλο) και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Οπως αποδείχθηκε ο τραυματισμός δεν ήταν σοβαρός και ο νεαρός παίκτης επέστρεψε στο γήπεδο πριν τελειώσει ο αγώνας.
Το ματς διαιτήτευσε ο Καρβούνης, με βοηθούς τους Κασκάνη και Ταβουλαρέα.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Μέτσος, Σπυρόπουλος, Κ. Κοστρίβας (46΄ λ. τρ. Κάππος), Δ. Κοστρίβας, Ταπεινός, Πετριτάι (90΄ λ.τρ. Β. Παναγιωτόπουλος), Τάφα, Δρογγίτης, Αγγελής, Μπάλας (70΄ Τζίκα), Κατσίβας.
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ: Λινάρδος, Ρουσόπουλος, Γρηγορόπουλος, Πλάγος, Γκεβόρι, Τσέρτος, Δημόπουλος (74' Β. Κανελλόπουλος), Μπάρκας, Μπολβάτζε, Νικολακόπουλος (60' Τηλεμάχου), Καγιάς.