Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016 13:29

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Ενίσχυση στην επίθεση με Μπουρλάκη, Παναγιωτόπουλο

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Ενίσχυση στην επίθεση με Μπουρλάκη, Παναγιωτόπουλο

Δύο μεταγραφές που μπορούν να τον ανεβάσουν επίπεδο πραγματοποίησε αργά χθες το βράδυ ο Τέλλος Άγρας…


Συγκεκριμένα η ομάδα των Γαργαλιάνων απέκτησε δύο παίκτες από την Αχαΐα που έπαιζαν στην Προοδευτική Μανωλάδας (Α' τοπική Ηλείας), τους Νίκο Μπουρλάκη και Νίκο Παναγιωτόπουλο (στις φωτό υπογράφουν τα δελτία τους).
Ο πρώτος είναι 25 χρονών και πρόκειται για επιθετικό που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Φωστήρα Οβρυάς και Διαγόρα Βραχνέικων και στη Δ' εθνική.
Ο Παναγιωτόπουλος είναι 26 χρονών μεσοεπιθετικός που αγωνίζεται στις πτέρυγες και ήταν για πολλά χρόνια στον Διαγόρα Βραχνέικων.
Έτσι ο Άγρας ενισχύεται στο επιθετικό κομμάτι, εκεί που έχει φανερό πρόβλημα μιας και σε 16 αγώνες έχει πετύχει μόλις 15 γκολ και διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση της Α' τοπικής.
Να υπενθυμίσουμε πως οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ακόμη αποκτήσει τους Κοσυφολόγο, Χατζηπαναγιώτη, Σωτηρόπουλο και Ξυδιά, ενώ βρίσκεται κοντά και σε έμπειρο στόπερ εκτός Μεσσηνίας.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Άγρας δεν μπόρεσε να πάρει ούτε βαθμό απέναντι στον Πανθουριακό την Κυριακή και παρέμεινε χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Πλέον έχει μπροστά του ένα πρόγραμμα "βουνό", μιας και στα πέντε προσεχή ματς θα παίξει με τους τρεις πρωτοπόρους (Πάμισο, Πύλο, Κυπαρισσία). Μάλιστα τώρα έχει δύο κολλητά ματς εκτός έδρας με Α.Ο. Φαραί (το Σάββατο) και Κυπαρισσία.
Με το Φαραί λογικά θα αγωνιστούν οι Μπουρλάκης, Παναγιωτόπουλος, αλλά και ο Ξυδιάς. Αγώνας δρόμου γίνεται για να βγει και το δελτίο του Κοσυφολόγου, κάτι που δεν είναι τόσο απλό.
Επίσης για την ώρα αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Πότση και Σταματελόπουλου για το σαββατιάτικο ματς, με τον Θανάση Λακριντή να περιμένει τους δύο παίκτες μέχρι την τελευταία στιγμή.