Τρίτη, 12 Ιανουάριος 2016 20:34

ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: Ενίσχυση στη επίθεση με Βασίλη Τσιλίκο

Γράφτηκε από τον
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: Ενίσχυση στη επίθεση με Βασίλη Τσιλίκο

Την επιθετική της γραμμή ενίσχυσε χθες η Θύελλα Χαρακοπιού που απέκτησε τον έμπειρο επιθετικό Βασίλη Τσιλίκο.


Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής, αγωνιζόταν στον Αστέρα Αρφαρών και η απόκτηση του αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή της Θύελλας Παντελή Τσιγαρίδη.
Οι δύο άνδρες γνωρίζονται από τον παρελθόν καθώς έχουν υπάρξει συμπαίκτες σε Αστέρα Αρφαρών και Ατρόμητο Πλατύ, ενώ τα πρώτα χρόνια της προπονητικής του θητείας ο κ. Τσιγαρίδης είχε παίκτη τον Τσιλίκο στον Ατρόμητο Πλατύ και στο Βλαχόπουλο και πέρα από τις συνεργασίες του συνδέει φιλία καθώς έχουν κοινό τόπο καταγωγής το Πλατύ.
Με την απόκτηση και του τερματοφύλακα Κώστας Ποτηριάδη, η ομάδα έγινε πιο ισχυρή σε άμυνα και επίθεση και με την απόκτηση του Τσίλικου έκλεισε η ενίσχυση της ομάδας και πλέον το μυαλό όλων στρέφεται στα παιχνίδια του πρωταθλήματος, που στόχος είναι η διεκδίκηση της πρώτης θέσης που οδηγεί σε άνοδο στην Α1 τοπική.
Η Θύελλα την Κυριακή κέρδισε εντός έδρας την ΑΕΚ Καλαμάτας και παρέμεινε για ακόμη μια αγωνιστική μόνη στην κορυφή του 2ου ομίλου της Β' τοπικής. Σχετικά με αυτό το παιχνίδι ο κ. Τσιγαρίδης δήλωσε χθες στο "Notosport": «Έγινε καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Η ΑΕΚ στάθηκε πολύ καλά στον αγώνα, όμως εμείς ήμασταν καλύτεροι και πιο ουσιαστικοί και πήραμε τους τρεις πόντους».
Σήμερα θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το δύσκολο παιχνίδι στην Καλαμάτα με τα Πράσινα Πουλιά. Σε αυτό το ματς δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι τιμωρημένοι Κώστας Στασινόπουλος και Φώτης Μουρδουκούτας, οι οποίοι αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη στο προχθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ, καθώς επίσης και ο Παναγιώτης Π. Βασιλογιαννακόπουλος, που θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της ποινής του.
Αντίθετα επανέρχεται ο Βασίλης Σταματόπουλος που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν έδωσε το παρών στο ματς με την ΑΕΚ και αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα ο νεοαποκτηθείς Βασίλης Τσίλικος.