Τετάρτη, 13 Ιανουάριος 2016 09:27

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Για μια θέση στον τελικό Τσικλητήρας και Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον

Η ώρα για να μάθουμε το ζευγάρι του φετινού τελικού του κυπέλλου Μεσσηνίας έφθασε, καθώς σήμερα θα διεξαχθεί ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στον Τσικλητήρα και την Καλαμάτα.

Στο πρώτο ματς (στις 23 Δεκεμβρίου) η "Μαύρη Θύελλα" είχε επικρατήσει με 2-1 και έχει το προβάδισμα, αλλά ο περσινός κυπελλούχος Μεσσηνίας ποντάρει στην έδρα για την ανατροπή.
Το ματς θα ξεκινήσει στις 2.30 το μεσημέρι στο γήπεδο της Πύλου και σε περίπτωση νίκης των γηπεδούχων με το ίδιο σκορ (2-1) θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Ο νικητής θα διεκδικήσει το τρόπαιο με τον Πανθουριακό, ο οποίος απέκλεισε το Δεκέμβριο την Κυπαρισσία και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του σε τελικό.
Διαιτητής του σημερινού ημιτελικού θα είναι ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς τους Καρβούνη και Γεωργαντά.
Στο σημείο αυτό ας δούμε τα τελευταία νέα των δύο ομάδων πριν από τη σέντρα.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ
Πάνοπλος θα παραταχθεί ο Τσικλητήρας στο σημερινό ματς, αφού ο Μπίζος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε στη διάθεση του Νίκου Κακαλέτρη. Ο προπονητής των κυπελλούχος Μεσσηνίας τονίζει ότι: "Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί αντιμετωπίζουμε τη πιο δυνατή ομάδα του νομού και μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας.  Σαφέστατα η Καλαμάτα είναι ξεκάθαρο φαβορί, αλλά θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα και να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες για να περάσουμε τον τελικό. Εχουμε πει από την αρχή ότι το κύπελλο μας ενδιαφέρει και είναι στους στόχους μας.
Καλούμε τον κόσμο να μας συμπαρασταθεί σε αυτή τη δύσκολη αποστολή".
Στα μεταγραφικά, εντός της εβδομάδας θα έχουμε εξελίξεις, μιας και έχει επέλθει προφορική συμφωνία με δύο έμπειρους παίκτες από ομάδες Γ' εθνικής και απομένουν μόνο τα τυπικά για να ανακοινωθούν.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Να σφραγίσει το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας θέλει σήμερα η Καλαμάτα. Ο Λεωνίδας Μπίλης τονίζει ότι στόχος είναι μεν το πρωτάθλημα, αλλά δηλώνει ότι η ομάδα του θα παίξει μόνο για τη νίκη. Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 11 το πρωί για την Πύλο και σε αυτή δεν θα βρίσκεται ο Κερμενίδης που έχει εκφράσει την επιθυμία να φύγει και ο Τσόπελας που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ενώ ως γνωστόν αποχώρησε ο Αθανασόπουλος.
Οι παίκτες που θα στηριχθεί ο Λ. Μπίλης είναι: Σταυράκης, Γαλανόπουλος, Λιόλιος, Κανταρζής, Κασμερίδης, Τσιμικλής, Τορεζάνι, Ρήγας, Παναγιωτόπουλος, Χατζηλιόντας, Οδεμισιώτης, Κολημήτρας, Μουλιάτος, Κακαλής, Γιακουμής, Παλιούρας, Γκαρμοίρης και Νικολόπουλος.