Τετάρτη, 13 Ιανουάριος 2016 13:03

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Κινείται για τρεις παίκτες

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Κινείται για τρεις παίκτες

Για την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών που θα καλύψουν τα κενά που έχουν δημιουργηθεί κινείται η διοίκηση του Εθνικού Μελιγαλά.


Στόχος είναι η απόκτηση τερματοφύλακα, αμυντικού (αριστερό μπακ) και επιθετικού, ώστε να μπορέσει η ομάδα να συνεχίσει την ανοδική της πορεία και της διεκδίκησης μια θέσης όσο ψηλότερα γίνεται στη βαθμολογία, όπως σημείωσε χθες ο προπονητής της ομάδας Κώστας Κλάδης μιλώντας χθες στο "Notosport": «Στόχος μας είναι να πάμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία και θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε με το να παίρνουμε σε κάθε παιχνίδι το επιθυμητό αποτέλεσμα».
Ευχάριστο γεγονός για την ομάδα του Μελιγαλά στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Απόλλωνα ήταν η επιστροφή στην αγωνιστική δράση του 27χρονου αμυντικού μέσου Παναγιώτη Καρατζούλια μετά από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού. Για την επιστροφή του Καρατζούλια, αλλά και για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, ο κ. Κλάδης δήλωσε: «Σίγουρα ένα ευχάριστο γεγονός ήταν η επιστροφή του Καρατζούλια. Παρότι είχε να αγωνιστεί αρκετό καιρό έδιεξα ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και με την επιστροφή του θα μας βοηθήσει σημαντικά. Όσο για τον αγώνα με τον Απόλλωνα από το πρώτο λεπτό είχαμε καλό ρυθμό και φτάσαμε στην επικράτηση. Γενικά παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες που διεκδίκησαν τη νίκη από τα πρώτα λεπτά. Όμως εμείς καταφέραμε να συνδυάσουμε την καλή εμφάνιση με την ουσία, βάλαμε γκολ και πήραμε δίκαια τη νίκη».
Από σήμερα θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με το Δώριο. Αγωνιστικά δεν υπάρχουν προβλήματα και όλοι οι ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στη διάθεση του έμπειρου προπονητή.