Τετάρτη, 13 Ιανουάριος 2016 13:34

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: "Σεφτέ" στις μεταγραφές με Πανταζή και Κουκούτση

Γράφτηκε από τον

Την ενίσχυση με στόχο να διεκδικήσει την παραμονή του στην Α1 τοπική ξεκίνησε τις προηγούμενες ημέρες ο Ηρακλής Καλαμάτας.


Ήδη η ομάδα ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό της, τον 31χρονο τερματοφύλακα Σωτήρη Κουκούτση, που την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στον Κεραυνό Καλαμάτας και τον 21χρονο αριστερό μέσο Παντελή Πανταζή (φωτό), ο οποίος αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Καλαμάτας. Να σημειωθεί ότι ο Κουκούτσης πρόλαβε και αγωνίστηκε την Κυριακή στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Εράνη, ενώ ο Πανταζής θα έχει δικαίωμα να παίξει στο επόμενο με αντίπαλο την Ομόνοια, καθώς εκδόθηκε το δελτίο και είναι στη διάθεση του προπονητή Βασίλη Μπλέτσα.
Για την ώρα άλλη μεταγραφική κίνηση δεν προβλέπεται να γίνει παρά μόνο αν βρεθεί περίπτωση ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι έμπειρος και θα μπορέσει να βοηθήσει άμεσα την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία.
Το θετικό είναι πως επιστρέφουν κάποιοι παίκτες που για διάφορους λόγους απουσίαζαν από την ομάδα. Συγκεκριμένα επανέρχεται ο Γιώργος Παπαδέας, ο οποίος απουσίαζε από το προηγούμενο παιχνίδι λόγω προσωπικών υποχρεώσεων, ο Παναγιώτης Γιαννουκάκης, που ήταν τιμωρημένος, ο Νικήτας Πλαγιανός λόγω ίωσης και ο Πάνος Κορομηλάς, ο οποίος ξεπέρασε ένα πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε σχεδόν δύο μήνες.

«Κρατάμε την εμφάνιση»

Αξιόλογη εμφάνιση πραγματοποίησε την Κυριακή στα Φιλιατρά ο Ηρακλής και στα τελευταία λεπτά δέχτηκε το 2ο γκολ, χάνοντας την ευκαιρία να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Πάντως οι άνθρωποι του "κυανέρυθρου" συλλόγου έχουν παράπονα από τη διαιτησία, και ιδιαίτερα από το διαιτητή Σκόρδο, όπου υποστηρίζουν ότι στην φάση του δεύτερου γκολ, είχε προηγηθεί φάουλ που δεν δόθηκε. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του παράγοντα της ομάδας Παναγιώτη Κομπότη χθες στο "Notosport": «Από το παιχνίδι με την Εράνη κρατάμε την καλή εμφάνιση. Ο διαιτητής στις καθυστερήσεις με μια απόφαση του μας στέρησε το βαθμό της ισοπαλίας. Υπήρξε επιθετικό φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα, δευτερόλεπτα πριν δεχτούμε το δεύτερο γκολ, το οποίο δεν έδωσε».
Mάλιστα η διοίκηση έβγαλε και σχετική ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται στην πολύ καλή παρουσία της ομάδας στο παιχνίδι με την Εράνη, στην απόφαση του διαιτητή να μην υποδείξει φάουλ στη φάση του 2ου γκολ, καθώς επίσης και στο γεγονός ότι κατ' επανάληψη ο Ηρακλής έχει αδικηθεί από τη διαιτησία».
Με τη Φιλιατρινή ομάδα δεν έχουν κανένα παράπονο στον Ηρακλή και μάλιστα δίνουν συγχαρητήρια στη διοίκηση της Εράνης για τη φιλοξενία που έτυχαν την Κυριακή.

Ικανοποίηση για ακαδημία

Παλιές καλές εποχές θυμίζουν τη φετινή αγωνιστική περίοδο τα τμήματα υποδομής της ακαδημίας του Ηρακλή, όπως μας επισήμανε ο παράγοντας Μιχάλης Κουτίβας. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είμαστε ευχαριστημένοι γιατί φέτος έχουν έρθει πολλά παιδιά στα τμήματα της ακαδημίας. Και τη φετινή σεζόν λειτουργούν τα τμήματα παιδικό, προπαιδικό, τζούνιορ και προτζούνιορ. Να σημειωθεί ότι στην αρχή της σεζόν ιδιαίτερα στο τμήμα τζούνιορ ξεκινήσαμε με 5 παιδιά και πλέον έχουν έρθει στην ομάδα αρκετά παιδιά. Η ακαδημία μας φέτος θυμίζει τις παλιές καλές εποχές, όπου όλα τα τμήματα είχαν πάρα πολλά παιδιά».