Τετάρτη, 13 Ιανουάριος 2016 13:47

Το μεγάλο ρίσκο του Μπίλη

Γράφτηκε από τον
Το μεγάλο ρίσκο του Μπίλη

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά εφτά μεταγραφές μετρά η "Μαύρη Θύελλα" στο χειμερινό παζάρι, ενώ διψήφιος είναι ο αριθμός των παικτών που αποχώρησαν.

Τις επόμενες μέρες αναμένονται μάλιστα τέσσερις ακόμα παίκτες. Κάτι που φανερώνει ότι ο Λεωνίδας Μπίλης δεν είχε καμία εμπιστοσύνη στο ρόστερ που βρήκε και χτίζει μια νέα ομάδα μεσούσης της σεζόν.
"Η Καλαμάτα του 2015 πέθανε", δήλωσε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός μετά το παιχνίδι με το Βύζαντα Μεγάρων, όπου έδωσε φανέλα βασικού σε πέντε νεοαποκτηθέντες και εκ του αποτελέσματος (νίκη 2-0) δικαιώθηκε.
Η Μεσσηνιακή ομάδα άφησε υποσχέσεις με την εμφάνισή της και το κυριότερο μείωσε τη διαφορά που τη χωρίζει από τις θέσεις που ισοδυναμούν με παραμονή.  Διότι κακά τα ψέματα ο βασικός στόχος είναι να ανανεώσει τη θητεία της στην Γ' εθνική. Και η η επιλογή του Λ. Μπίλη να αλλάξει ριζικά το ρόστερ εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο.
Σε αυτόν θα πιστωθεί στο τέλος της σεζόν, το μεγαλύτερο μερίδιο είτε της επιτυχίας, είτε της αποτυχίας. Ο ίδιος ποντάρει στο ότι οι νέοι παίκτες είναι μικροί σε ηλικία και έχουν, όπως λέει, κίνητρο και αγάπη για τη φανέλα.
Ενα πρώτο δείγμα γραφής πήραν οι Μεσσήνιοι φίλαθλοι την περασμένη Κυριακή, αλλά  είναι πολύ νωρίς για να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα.
Μένει ακόμα ένας ολόκληρος γύρος και κάθε ματς πρωταθλήματος έχει χαρακτήρα τελικού.