Τετάρτη, 13 Ιανουάριος 2016 14:05

Να απομακρυνθεί γρήγορα από τις τελευταίες θέσεις θέλει ο Μεσσηνιακός

Γράφτηκε από τον

Την προσπάθεια απομάκρυνσης από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και την αποφυγή του υποβιβασμού θέλει να κάνει πράξη ο Μεσσηνιακός.


Η ιστορική ομάδα της Καλαμάτας έκανε το πρώτο βήμα την περασμένη Κυριακή, στην πρεμιέρα του β' γύρου, με τη νίκη στο Δώριο, όμως χρειάζεται να έχει και άλλα τέτοια αποτελέσματα στη συνέχεια. Αυτό υποστήριξε και ο γενικός αρχηγός του Μεσσηνιακού Σταύρος Χριστόπουλος μιλώντας χθες στο "Notosport": «Ο δεύτερος γύρος ξεκίνησε με το πλάνο που έχουμε καταστρώσει και αυτό είναι η ομάδα να ξεφύγει όσο πιο γρήγορα γίνεται από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Έτσι και αλλιώς το ρόστερ του Μεσσηνιακού είναι πάρα πολύ καλό, έχουμε εμπιστοσύνη σε παίκτες και τεχνική ηγεσία και πιστεύουμε σε λίγες αγωνιστικές να έχουμε καταφέρει αυτά που δεν κατορθώσαμε στον πρώτο γύρο».
Για να μπορέσει να υλοποιήσει το στόχο αυτό, η διοίκηση προσπαθεί το τελευταίο διάστημα να βοηθήσει την ομάδα ενισχύοντας το έμψυχο δυναμικό της με παίκτες, κάτι που έχει ζητήσει και ο προπονητής Τάσος Χατζηαγγελής. Σχετικά με το θέμα της ενίσχυσης, ο κ. Χριστόπουλος σημείωσε: «Γίνονται προσπάθειες από την πλευρά της διοίκησης για την απόκτηση 3-4 παικτών που θα πλαισιώσουν το υπάρχον ρόστερ ώστε ο προπονητής να έχει περισσότερες επιλογές για να δουλέψει».
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας στη συνέχεια των δηλώσεων του μίλησε για το νικηφόρο πέρασμα από το Δώριο. Οι "πράσινοι" κέρδισαν όπως και στον α' γύρο τον παραπάνω αντίπαλο τους φτάνοντας στην 3η τους νίκη στο πρωτάθλημα (η 2η και πάλι εντός επί του Απόλλωνα) και αναφερόμενο στο παιχνίδι μας είπε: «Οι παίκτες μας μπήκαν στο παιχνίδι αποφασισμένοι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Από το πρώτο λεπτό θέλαμε να δείξουμε ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Αυτό φάνηκε περίτρανα από το γεγονός ότι σκοράραμε μόλις στο 2ο λεπτό.  Εκτός από τους τρεις βαθμούς η νίκη αυτή δίνει ψυχολογία και ευελπιστούμε ότι θα έχουμε ανάλογη συνέχεια». Από χθες ξεκίνησε η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σπερχογεία με προπόνηση στο "Σταύρος Παπαδόπουλος", ενώ θα γίνουν και κάποιες προπονήσεις σε γήπεδο με συνθετικό τάπητα, μια και σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο αγωνίζεται η προσεχής αντίπαλος της Καλαματιανής ομάδας. Σε αυτό το παιχνίδι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Ανδρέας Σκαλαίος, ο οποίος αποβλήθηκε στο Δώριο.
Για το προσεχές παιχνίδι, ο κ. Χριστόπουλος σε σύντομη αναφορά του δήλωσε: «Είναι ένα ματς σε μια δύσκολη έδρα με μια καλή ομάδα και κοιτάμε πως θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Και επίσημα Κριτσωτάκης

Ο Σωτήρης Κριτσωτάκης είναι από χθες το απόγευμα και επίσημα το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Μεσσηνιακού. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής συμμετέχει το τελευταίο διάστημα στις προπονήσεις της ομάδας και αν προλάβει να εκδοθεί το δελτίο του από την ΕΠΟ, θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του κ. Χατζηαγγελή για την κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σπερχογεία.