Τετάρτη, 13 Ιανουάριος 2016 14:26

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: "Τελικός" με Αρφαρά την Κυριακή

Γράφτηκε από τον

Αν και απομένουν ακόμα 14 αγωνιστικές για το φινάλε της Α' τοπικής, το κυριακάτικο ματς με τον Αστέρα Αρφαρών έχει χαρακτήρα τελικού για το Διαβολίτσι.


Ο ΑΟΔ είναι (μαζί με τον Απόλλωνα) ουραγός και απέχει πέντε βαθμούς από την 13η θέση που ισοδυναμεί με παραμονή και στην οποία βρίσκεται ο Αστέρας.
"Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη, γιατί ακολουθούν δύο παιχνίδια - φωτιά με Πάμισο και Τσικλητήρα Πύλου. Είναι τελικός και πρέπει να τον κερδίσουμε ώστε να μην ξεφύγουν οι άλλες ομάδες", δηλώνει στο "Notosport" ο Σωτήρης Δημάκης, μεταφέροντας το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια.
Ο προπονητής του Διαβολιτσίου παρά το δύσκολο πρόγραμμα, εκτιμά ότι η ομάδα του μπορεί να μείνει στην κατηγορία, καθώς ενισχύθηκε αισθητά στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.
 "Ηρθαν πέντε πολύ καλοί παίκτες που ενσωματώθηκαν αμέσως στην ομάδα και είναι έτοιμοι να προσφέρουν. Σίγουρα η παραμονή είναι δύσκολη, αλλά με τις κινήσεις που έγιναν και βλέποντας και ότι οι άλλες ομάδες, δεν έχουν ξεφύγει μπορούμε να τα καταφέρουμε. Χρειάζεται όμως να πάρουμε οπωσδήποτε το ματς που ακολουθεί με τα Αρφαρά. Είναι από τα πιο κομβικά της σεζόν".
Κόντρα στον Αστέρα θα αγωνιστεί και ο νεοαποκτηθείς Νίκος Παπαγεωργίου, ο οποίος δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στην Κυπαρισσία, ενώ θα είναι διαθέσιμος και ο Θοδωρής Σταθάς. Το ντεμπούτο τους έκαναν ήδη οι Γρηγόρης Παπαγεωργίου, Δημήτρης Κουτίβας και Βασίλης Μπεγέτης.
Το Διαβολίτσι είχε καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο μετά το 2-0 παράτησε το παιχνίδι και αυτό είναι που προβληματίζει την τεχνική ηγεσία.

Κόβει πίτα την Παρασκευή

Την πίτα του θα κόψει την Παρασκευή ο Α.Ο. Διαβολιτσίου στις 7 το απόγευμα στο γήπεδο της ομάδας, μετά δηλαδή την τελευταία προπόνηση ενόψει Αστέρα Αρφαρών. Η εκδήλωση αφορά και τα τμήματα υποδομής.