Τετάρτη, 13 Ιανουάριος 2016 14:42

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: "Στο γήπεδο θα φανεί ποιος είναι καλύτερος", λέει ο Σπάλας

Γράφτηκε από τον

Οπως τελείωσε το 2015, έτσι ξεκίνησε και το 2016 ο Ολυμπιακός. Η καλαματιανή ομάδα επικράτησε το Σάββατο στα Αρφαρά με 3-1 του τοπικού Αστέρα και διεύρυνε στις 7 αγωνιστικές το αήττητο σερί στην Α' τοπική.


Σε αυτό το διάστημα μετρά πέντε νίκες με Δώριο, Πανθουριακό, Α.Ο. Φαραί, Κυπαρισσία, Αστέρα Αρφαρών και δύο ισοπαλίες με Μεσσηνιακό και Εθνικό Μελιγαλά,  που την έχουν φέρει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
"Τα παιδιά προσπάθησαν και δούλεψαν πολύ και στη διακοπή σαν να είναι αγωνιστική περίοδος. Μαζί με το συνεργάτη μου το Λάκη Μούργο, κάναμε πολλά φιλικά παιχνίδια ώστε η ομάδα να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση. Στα Αρφαρά με τις αλλαγές που έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο μπορέσαμε και πήραμε μια σημαντική νίκη", λέει ο Λάκης Σπάλας. Ο προπονητής του Ολυμπιακού Καλαμάτας σχολίασε και το ματς που ακολουθεί με τον δεύτερο της βαθμολογίας Τσικλητήρα Πύλου.
"Το αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα και το ίδιο σκεπτικό. Ο Τσικλητήρας είναι μια ομάδα που πάει για πρωτάθλημα και έχει τον πρώτο λόγο, πριν όμως ξεκινήσει το παιχνίδι. Οταν οι ομάδες μπουν μέσα στις τέσσερις γραμμές, εκεί τελειώνουν όλα. Στο γήπεδο λοιπόν θα φανεί ποιος είναι καλύτερος. Εμείς θα παίξουμε για τη νίκη, όπως και σε όλα τα παιχνίδια".
Το ευχάριστο για τον Λάκη Σπάλλα είναι ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην προετοιμασία. Ετσι ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με ιδανική 11άδα και με τη ψυχολογία στα ύψη, μιας και αγνοεί την ήττα από τις 8 Νοεμβρίου και το ματς με τον Απόλλωνα Καλαμάτας για την 9η αγωνιστική.