Τετάρτη, 13 Ιανουάριος 2016 14:59

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Νοκ άουτ ο Τσούλος, επιστρέφει ο Γεωργαντάς με Μεσσηνιακό

Γράφτηκε από τον

Δύσκολη ήταν εξ αρχής η προσπάθεια της Σπερχογείας να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι της περασμένη Κυριακής με τον πρωτοπόρο Πάμισο.


Η ομάδα προσπάθησε να διεκδικήσει κάτι, όσο το σκορ ήταν 1-0, όμως δέχτηκε σε κομβικό σημείο δύο ακόμη γκολ και μετά ήταν δύσκολο να αντιδράσει και να ελπίζει σε κάτι θετικό, όπως υποστήριξε ο προπονητής Γιώργος Καλόμαλος σε δηλώσεις του χθες στο "Notosport": «Ήταν καλύτερος ο Πάμισος, ιδιαίτερα στο α' μέρος και είναι δίκαιη η νίκη του. Εμείς προσπαθήσαμε για κάτι θετικό. Στο α' ημίχρονο από τη στιγμή που το σκορ έμεινε 1-0 στο β' μέρος προσπαθήσαμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω, παρόλα αυτά δεν τα καταφέραμε. Πιστεύω ότι ήταν πολύ κομβικά το 2ο και το 3ο γκολ που δεχτήκαμε».
Στο παραπάνω ματς, αγωνίστηκαν και τα δύο αποκτήματα της ομάδας οι 27χρονοι Μάρκος Φίλαϊ (μέσος) και Αντώνης Σβερκούνος (αμυντικός) κάνοντας την πρώτη τους συμμετοχή με τη φανέλα της Σπερχογείας.
Σήμερα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, μετά το χθεσινό ρεπό, οι παίκτες για να συνεχίζουν την προετοιμασία για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με το Μεσσηνιακό. Ο προπονητής των "ταύρων" Γιώργος Καλόμαλος θα έχει στη διάθεση του τον Θανάση Γεωργαντά που εξέτισε την ποινή του, αλλά δεν υπολογίζει στον τερματοφύλακα Βαγγέλη Τσούλο, ο οποίος τη Δευτέρα υποβλήθηκε  σε χειρουργική επέμβαση στους κοιλιακούς και θα επιστρέψει μετά από 20 ημέρες στις προπονήσεις. Από εκεί και πέρα αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Χρήστου Ζουμπόπουλου, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του.