Πέμπτη, 14 Ιανουάριος 2016 15:30

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Για βαθμούς στο Διαβολίτσι

Γράφτηκε από τον

Με το.. αριστερό μπήκε στο 2016 ο Αστέρας, καθώς γνώρισε την ήττα και μάλιστα εντός έδρας με 1-3 από τον φορμαρισμένο Ολυμπιακό Καλαμάτας. 


Η ομάδα των Αρφαρών βρίσκεται πλέον στη ζώνη του υποβιβασμού (μαζί με το Μεσσηνιακό) και κάθε ματς από εδώ και πέρα, έχει χαρακτήρα τελικού.
"Η συνέχεια θα είναι δύσκολη και θέλει μεγάλη προσπάθεια για να μείνουμε στην Α' τοπική. Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό και πιστεύω ότι μέχρι και την τελευταία αγωνιστική θα είναι όλα ανοιχτά", λέει χαρακτηριστικά ο Στάθης Βανικιώτης. Ο προπονητής του Αστέρα αναφέρθηκε και στο κρίσιμο από βαθμολογικής πλευράς ματς με τον ουραγό Α.Ο. Διαβολιτσίου.
"Ο αντίπαλος μας ενισχύθηκε στις μεταγραφές, θέλει τους βαθμούς και θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εύχομαι να γίνει καλό παιχνίδι και ο καλύτερος να κερδίσει. Θα προσπαθήσουμε σίγουρα για ένα θετικό αποτέλεσμα". 
Να σημειωθεί ότι ο Αστέρας έχει εξαιρετική παράδοση απέναντι στο Διαβολίτσι, μιας και μετρά τρία διπλά σε ισάριθμα παιχνίδια! Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα, αλλά οι λύσεις είναι πλέον λιγότερες, μιας και τις προηγούμενες μέρες αποχώρησαν οι Β. Τσιλίκος και Ψωμάρας.