Παρασκευή, 26 Ιούλιος 2013 22:32

Θέλει Νατσούρα και Νατσέφσκι η Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον
Θέλει Νατσούρα και Νατσέφσκι η Καλαμάτα

Η μεταγραφική αναζήτηση συνεχίζεται στην Καλαμάτα χωρίς για την ώρα να έχει φέρει αποτελέσματα. Κι αυτό γιατί αν εξαιρεθούν οι Αθανασόπουλος, Γ. Καλογερόπουλος, Α. Καλογερόπουλος και Κάνιστρας που έχουν συμφωνήσει προφορικά, δεν έχει ολοκληρωθεί καμία μεταγραφή. Πάντως η απόφαση να αποκτηθούν 4-5 πρωτοκλασάτοι παίκτες σε καίριες θέσεις είναι ειλημμένη με τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Ράλλη να έχει συνεχείς επαφές το τελευταίο διάστημα με ποδοσφαιριστές και μάνατζερ.


Οσον αφορά τον Μπάμπη Μουρατίδη ακόμη είναι ανοικτό το ενδεχόμενο απόκτησης του, αν και έχει παρατηρηθεί διαφορά στο οικονομικό που πρέπει να γεφυρωθεί.
Βέβαια ο πήχης έχει μπει ψηλά για τους ιθύνοντες της "Μαύρης Θύελλας" που θέλουν να κάνουν ένα… μπαμ στη μεταγραφική περίοδο.
Συγκεκριμένα επαφή έχει γίνει με δύο παίκτες που έχουν αγωνιστεί επί σειρά ετών στην Α' εθνική. Ο πρώτος είναι ο 34χρονος αμυντικός Αντώνης Νατσούρας που πέρυσι αγωνίστηκε με τον Ηρακλή στο πρωτάθλημα της Β' εθνικής, ενώ έχει παίξει ακόμη σε Βέροια, Ηρακλής, Ιωνικός, Καλλιθέα, ΟΦΗ και Πανθρακικός.
Ο δεύτερος είναι ο 33χρονος Σκοπιανός επιθετικός Ντράγκαν Νατσέφσκι που έγινε γνωστός στη χώρα μας από τον Εργοτέλη στον οποίο αγωνίστηκε πριν λίγα χρόνια πετυχαίνοντας αρκετά γκολ στην
Α' εθνική. Ακόμη ο Νατσέφσκι έχει φορέσει τη φανέλα της Κέρκυρας και της Ηλιούπολης. Και οι δύο αυτές περιπτώσεις είναι δύσκολο να προχωρήσουν αφού το κασέ τους είναι υψηλό, χωρίς όμως να έχει χαθεί κάθε ελπίδα.
Εν τω μεταξύ την Δευτέρα στις 5 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο θα ξεκινήσουν οι δοκιμές ποδοσφαιριστών στη "Μαύρη Θύελλα από τον προπονητή Νίκο Κακαλέτρη. Υπολογίζεται πως 20 περίπου νεαροί ποδοσφαιριστές θα περάσουν από το… μικροσκόπιο του Καλαματιανού προπονητή. Θα υπάρχουν ορισμένοι Μεσσήνιοι (Κακκαλής, Κουντάνης, Βασιλόπουλος, Κουρούπης, Ζαχαρόπουλος, Οδεμισιώτης, Δημητρόπουλος, Μπούνας κ.ά.), αλλά και αρκετοί εκτός Μεσσηνίας.
Οι δοκιμές θα συνεχιστούν για τουλάχιστον μια εβδομάδα, ενώ στις 6 Αυγούστου θα έρθουν και οι δύο Ιταλοί Τσιρίλο και Οντσβόνγκ για να δοκιμαστούν. Επίσης τις επόμενες ημέρες αναμένεται στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα και ο Καμερουνέζος μέσος Τιερί Τσουεντέ για να περάσει από την ίδια διαδικασία.