Παρασκευή, 15 Ιανουάριος 2016 12:34

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Πήρε και Κυριαζόπουλο - Ενθουσιασμός για την πρόκριση στον τελικό

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Πήρε και Κυριαζόπουλο - Ενθουσιασμός για την πρόκριση στον τελικό

Μια από τις μεγαλύτερες νίκες της ιστορίας του πέτυχε προχθές ο Τσικλητήρας Πύλου καθώς θριάμβευσε με 3-0 απέναντι στην Καλαμάτα, ανέτρεψε το 2-1 με το οποίο είχε χάσει στον πρώτο ημιτελικό και προκρίθηκε πανηγυρικά στον τελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας.

Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανθουριακό με στόχο να κατακτήσει το τρόπαιο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και να συνεχίσει με υψηλές φιλοδοξίες στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας. Σε ένα θεσμό όπου πέρυσι έφτασε μέχρι τους «4» της Ελλάδας ενώ φέτος φιλοδοξεί να φτάσει ακόμη πιο ψηλά. Μην ξεχνάμε ότι φέτος υπάρχει και πιο μεγάλο κίνητρο μιας και ο Κυπελλούχος Ελλάδας θα πάρει αυτόματα το εισιτήριο της ανόδου στην Γ' εθνική!
Στην Πύλο υπάρχει ενθουσιασμός για την μεγάλη νίκη στο προχθεσινό ματς ενώ η διοίκηση της ομάδας συνεχίζει την ενίσχυση της ομάδας.
Τα μεσάνυχτα της Τετάρτης ο παράγοντας της ομάδας Τάσος Καραλής έφερε στην Μεσσηνία από την Αχαΐα τον έμπειρο αμυντικό Γιώργο Κυριαζόπουλο! Ο παίκτης έπαιζε στην Γ' εθνική με την Δόξα Νέας Μανωλάδας, είναι 30 ετών και προσθέτει εμπειρία και ποιότητα στα μετόπισθεν του Τσικλητήρα.
Η μεταγραφική ενίσχυση όμως δεν σταματάει εδώ καθώς η Πύλος είναι κοντά σε μεσοεπιθετικό που έπαιζε σε ομάδα Γ' εθνικής (όχι στον 3ο όμιλο) ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για την απόκτηση του Σταματελόπουλου από τον Μεσσηνιακό!
Όλα αυτά με στόχο να δυναμώσει ακόμη περισσότερο η ομάδα, να διεκδικήσει την διάκριση στο Κύπελλο αλλά και να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α' τοπικής, στο οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται 3 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Πάμισο.
Η προσοχή πλέον έχει στραφεί στο δύσκολο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον φορμαρισμένο Ολυμπιακό Καλαμάτας, στο οποίο είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Μικελάτου που τραυματίστηκε στο προχθεσινό ματς Κυπέλλου.