Κυριακή, 28 Ιουλίου 2013 21:01

Ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής έχει πλέον... φωνή και σύνδεσμο

Γράφτηκε από τον
Ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής έχει πλέον... φωνή και σύνδεσμο



Τη δική του φωνή έχει πλέον ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, καθώς εδώ και λίγες μέρες έχει ιδρυθεί ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Μεσσηνίας.

Ο Σ.Ε.Π.Μ. θα ασχολείται με τα καθημερινά προβλήματα του παίκτη με απώτερο σκοπό να βελτιώσει το επίπεδο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και της κοινωνίας. Στο προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο πρόεδρος είναι ο Βασίλης Μπλέτσας, αντιπρόεδρος ο Πέτρος Αργάνης, γραμματέας ο Βασίλης Φωτεινάκης, ταμίας ο Ηλίας Μουρούσιας και μέλη οι Σωτήρης Φουρναράκος, Χρήστος Σπάλλας και Τζανέτος Κατσαρέας. Χθες ο Σύνδεσμος έδωσε στη δημοσιότητα και την ιδρυτική διακήρυξη που εξηγεί τους λόγους της δημιουργίας του.
Αναλυτικά το κείμενο αναφέρει: "Είναι πλέον γεγονός η ίδρυση του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Μεσσηνίας που θα αναφέρεται χάριν συντομίας Σ.Ε.Π.Μ. από την 24η/07/2013 όταν και υλοποιήθηκε η σύστασή του με την εκλογή του προσωρινού Δ.Σ.. Μια ιδέα που γεννήθηκε από απλούς ανθρώπους του αθλητισμού με όραμα και σκοπό την εξυπηρέτηση - εξασφάλιση του ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή σε κάθε πρόβλημα που καθημερινά καλείται να αντιμετωπίσει (π.χ. υγεία, ήθος, αρτιότητα αγωνιστικών χώρων, συμπεριφορά - αντιμετώπιση από τρίτους κτλ.) με απώτερο σκοπό να βελτιώσουμε το επίπεδο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και της κοινωνίας. Θα προσπαθήσουμε να τον προστατεύσουμε από κάθε βλαπτική ενέργεια που προσβάλει την προσωπικότητά του. Όλοι οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές της Μεσσηνίας έχουν πλέον φωνή. Είναι ευχή μας να αγκαλιαστεί από όλους, όχι μόνο τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές αλλά από τον αθλητικό κόσμο της Μεσσηνίας, τις Αρχές, τους αθλητικούς παράγοντες και όσους έχουν διάθεση να συμπράξουν μαζί μας για τη βελτίωση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή για την αποδοχή του εγχειρήματος αυτού και προκαταβολικά όλους όσοι θα σταθούν πλάι μας για ένα καλύτερο αθλητικό-κοινωνικό-πολιτιστικό μέλλον. Μην ξεχνάμε ότι ο αθλητισμός είναι πολιτισμός. Το μότο μας είναι μια ιδέα, μια κοινή προσπάθεια για να πετύχουμε".