Παρασκευή, 15 Ιανουάριος 2016 19:20

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Δοκιμάζει δύο Άγγλους, φέρνει δύο παίκτες ακόμη

Γράφτηκε από τον

Δύο Άγγλοι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν δοκιμαστικά στην σημερινή προπόνηση της Καλαμάτας που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο.

Ο λόγος για τον 24χρονο επιθετικό Μάιλς Στέφενσον και τον 21χρονο μεσοεπιθετικό Τζέβανι Μπράουν, οι οποίοι έπαιζαν σε μικρές κατηγορίες της Αγγλίας.
Οι δύο παίκτες θα συμμετέχουν και στην σαββατιάτικη προπόνηση και θα αποφασιστεί στην συνέχεια αν θα αποκτηθούν.
Στο μεταξύ, οι Μεσσήνιοι είναι κοντά σε συμφωνία με δύο παίκτες με παρουσία σε επαγγελματικές κατηγορίες. Τους έχει γίνει πρόταση και μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται η απάντηση τους. Σε κάθε περίπτωση οι Μεσσήνιοι σκοπεύουν να αποκτήσουν πέντε παίκτες ακόμη, αφού γνωρίζουν ότι το ρόστερ έχει σημαντικά κενά μετά τις πρόσφατες αποχωρήσεις παικτών.
Θυμίζουμε πως αυτό το Σαββατοκύριακο ο 3ος όμιλος της Γ' εθνικής έχει ρεπό. Το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί την επόμενη Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, με την Καλαμάτα να παίζει εκτός έδρας με την Δόξα Νέας Μανωλάδας.
Αύριο θα γίνει προπόνηση, την Κυριακή οι παίκτες θα έχουν ρεπό και από Δευτέρα η Καλαμάτα θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για το ματς με την Δόξα Νέας Μανωλάδας. Το ματς αυτό θα γίνει στο πλαίσιο της πρεμιέρας του β' γύρου. Θυμίζουμε ότι στον πρώτο γύρο η Καλαμάτα είχε πολύ κακή πορεία και βρίσκεται ένα βαθμό κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.